Luettelo

ZAGREB FAIR, Ltd.

10.04.2022 00:00

30. Zagrebin venemessut

Mainos päättynyt

22-26 helmikuuta 2023

Zagrebin messut aloittavat uuden liiketoimintavuoden perinteisesti maaliskuussa Zagrebin venemessuilla, jotka ovat Kroatian suosituimmat ja yrittäjähenkisimmät venemessut.

Todellinen venesatama Zagrebin sydämessä odottaa sinua 22.-26. helmikuuta 2023 aina innovatiivisella näyttelytarjonnallaan.

Zagreb Fair ja sen viisipäiväinen messutapahtuma Zagreb Boat Show ovat jo 30 vuoden ajan olleet veneilijöiden ja kaikkien merestä ja merellisistä aktiviteeteista kiinnostuneiden kohtaamispaikka.

Zagreb Boat Show seuraa maailman trendejä. Monipuolisen merenkulkutarjontansa ansiosta se on rankattu kattavimman tarjonnan omaavien venemessujen joukkoon. Messut kiinnostavat sekä liikemiehiä että suurta yleisöä, sillä ne tarjoavat laajan valikoiman toimintoja saman katon alla; b2b-kokouksista suurelle yleisölle suunnattuihin nähtävyyksiin.

Messuilla on tarjolla huipputarjontaa jahteista, pikaveneistä, veneistä, kajakeista, jolloista, meri- ja perämoottoreista, sukellus-, purjehdus- ja muista vesiurheiluvälineistä, uusien veneiden ja merenkulkuvälineiden myynninedistämisestä Kroatian markkinoilla, houkutteleva merenkulkualan valokuvausnäyttely, kauniita esimerkkejä Kroatian perinteisestä laivanrakentamisesta puusta....

Lähes kaikki merkittävät kotimaiset laivanrakentajat, jotka ovat tunnustaneet Zagrebin venemessut tapahtumapaikaksi, jossa esitellään kroatialaisen liiketoiminnan huippuosaamista, perinteitä ja kokemusta, jotka näkyvät tyylikkäissä veneissä ja ilahduttavat vierailijoita ja tulevia veneilijöitä. Lukuisat kroatialaiset venesatamat, charter-yhtiöt, telakat ja virastot, kerhot, laitokset ja yhdistykset, jotka liittyvät veneilyyn ja merenkulkumatkailuun, tarjoavat palvelujaan.

Olemme tarjonneet kaikki tarvittavat turvallisuus- ja terveystoimenpiteet kansallisen pelastuspalvelupäämajan ja Zagrebin kaupungin pelastuspalvelupäämajan ohjeiden mukaisesti, ja tarjoamme näytteilleasettajillemme muiden etujen lisäksi 10 prosentin niin sanotun Covid-alennuksen.

"SEILATA, TUTUSTUA, ELÄÄ" on Zagrebin venemessujen tunnuslause, joten purjehditaan yhdessä Zagrebin messujen venemessuilla.

Odotamme innolla tapaamistamme!


Mainos päättynyt

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kroatia

Alue
Zagreb

Sijainti
Zagreb

Päättymispäivämäärä
17.04.2022 17:30