Luettelo

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

King Pigeon Communication Co., Ltd.

13.05.2022 00:00

Monikäyttöinen etätiedonkeruu 4G-teollisuusluokan reititin

Vastaa ilmoitukseen

Industrial IoT Edge Gateway R40 on teollisen luokan monitoimireititin, tehokas teollinen IoT-yhdyskäytävä. Tarjoaa 2SIM-korttia, 1WAN, 3LAN, WIFI, 4AIN, 2DO, 2DI, 1RS485, 1RS232. Käytetään laajalti langattomissa teollisissa esineiden internet-sovelluksissa.

Industrial IoT Edge Gateway R40 on teollisuustason OpenWrt IoT-laite, jossa on useita toimintoja. Se yhdistää teollisuusreitittimen, yhdyskäytävän, RTU- ja DTU-toiminnot yhteen laitteeseen. Erittäin kustannustehokas tuote yksinkertaistaa IoT-järjestelmiä vähentämällä laitteistoyhteyksiä ja huoltovaatimuksia.

Kahden SIM-kortin suunnittelun, sisäänrakennetun WIFI-moduulin, Ethernet-yhteyden ja erilaisten IO-liitäntöjen ansiosta se soveltuu monenlaisiin sovelluksiin. Yleisimpiä käyttökohteita ovat IoT-ratkaisut infrastruktuurin (sillat, tunnelit), maatalouden (metsät), kaivostoiminnan, öljy- ja kaasualan, vesihuollon ja teollisuustehtaiden käyttötapauksissa.

R40 tukee IPsec-, OpenVPN- ja L2TP-VPN-yhteyksiä sekä protokollia, kuten Modbus- ja MQTT-protokollia, ja siinä on paikalliset laskentatoiminnot shell-skriptejä, C- tai Lua-ohjelmointia käyttäen.

Sitä kehitetään jatkuvasti, Alla on äskettäin lisättyjä toimintoja:
(1) Lataa vain muutettuja tietoja MQTT-protokollassa;
(2) Voi poistaa solumoduulin käytöstä;
(3) Tukee räätälöityjämQTT-protokollaan;
(4) Modbus masterin kyselyjakso ja vastausaikakatkaisu voidaan määrittää;
(5)Voidaan määrittää ajastimen alkamis- ja päättymisaika sekä syklien lukumäärä;
(6) LAN/WAN-portti.voidaan määrittää manuaalisesti;
(7) USB-portti voi laajentaa USB-levyä ja jakaa sen LAN-verkon tietokoneisiin.

Teollinen solureititin R40 on yhteensopiva Huawei-pilven, AWS IoT Core, MQTT, OPC UA, PLC-protokolla, Modbus TCP ja Modbus RTU Master / Slave kanssa. Käytetään laajasti teollisissa langattomissa IoT-sovelluksissa. Lataa esite

Teollisuuden solureitittimiä kutsutaan myös 4G-teollisuusreitittimiksi, WIFI-teollisuusreitittimiksi, VPN-teollisuusreitittimiksi, LTE-teollisuusreitittimiksi, teollisuuden LTE-reitittimiksi, langattomiksi teollisuusreitittimiksi ja langattomiksi teollisuusyhdyskäytäviksi.


Vastaa ilmoitukseen

Category
Tarjous

Country
Kiina

Region
Guangdong