Luettelo

Orgaaniset Schisandra marjat

24.06.2022 00:00

Orgaaniset Schisandra marjat

Vastaa ilmoitukseen

Latinankielinen nimi:



Kosteus: <18%

Epäpuhtaudet: <1%

Tuhka: <3%

Jauhe: 60-80mesh

Varastointi: Säilytys: (100% luonnollinen, ei säilöntäaineita): Säilytys: Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa

Käyttökohteet:

orgaaninen schisandra marjat on suosittu perinteinen kiinalainen yrtti .

Kiinalaiset ovat perinteisesti käyttäneet schisandraa koko kehoa ravitsevana tonikkana, jossa on kaikki viisi makua ja joka tukee kaikkia viittä "elementtiä". Kiinalaisen ajattelutavan mukaan se tarkoittaa, että se tukee yleistä terveyttä ja monien keskeisten biologisten järjestelmien toimintaa. Länsimaisen ajattelutavan mukaan tämä tarkoittaa usein sitä, että yrtti tai kasviperäinen aine auttaa meitä kestämään paremmin stressiä.

Fructus Schisandrae: Ensimmäinen sana "Wu" tarkoittaa "viisi". Toinen sana "Wei" tarkoittaa "makua", ja kolmas sana "Zi" viittaa "siemeniin".

Kuten yrtin nimestä voi päätellä, Fructus Schisandrae on siemen, jolla on viisi makua, jotka ovat hapan, karvas, makea, kirpeä ja suolainen.

"Fructus Schisandrae on ominaisuuksiltaan lämmin. Se sisältää kaikki viisi makua." Hedelmän kuori on makea, lihaskudos on hapan ja siemenen ydin on karvas ja kirpeä. Kaikissa näissä osissa on suolainen maku. Tämän yrtin hallitsevat maut ovat kuitenkin hapan ja suolainen.

Fructus organic schisandran marjoja käytetään kiinalaisessa lääketieteessä keuhkojen ahdistamiseen ja munuaisten ravitsemiseen. Se auttaa tuottamaan kehon nestettä, pysäyttää hikoilun, vahvistaa olemusta ja lievittää ripulia. Se voi myös rauhoittaa sydäntä ja rauhoittaa mieltä.

Eteläisen ja pohjoisen Schisandra chinensiksen ero

Kiinassa on kahta lajia: eteläistä ja pohjoista Schisandra chinensistä.

Eteläisen Schisandra chinensin alkuperäispaikka on Shaanxin ja Hubein maakunnat. Jilinin, Heilongjiangin ja Liaoningin maakunta on pohjoisen Schisandra chinensiksen tärkein alkuperäispaikka.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina