Luettelo

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co.,Ltd.

26.05.2022 00:00

Liittimet, OPGW- ja ADSS-liittimet optisia kaapeleita varten

Vastaa ilmoitukseen

Tällä hetkellä yrityksellämme on hyvät valmiudet tuottaa erilaisia valmiiksi muotoiltuja spiraaliliittimiä, mukaan lukien OPGW- ja ADSS-liittimet optisille kaapeleille sekä johtimien ja maadoitusjohtojen liittimet.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co. Ltd. on uusi yritys, joka harjoittaa tutkimusta ja kehitystä, valmistusta ja kauppaa. Yritys sijaitsee osoitteessa 189 Hengshan Street Shijiazhuangin korkean teknologian kehitysalueella, Hebein maakunnassa Kiinassa, ja sen pinta-ala on 26 593 neliömetriä.

Shijiazhuang Huaneng Electric Power Fitting Co. Ltd. valmistaa erityisiä valmiiksi muotoiltuja spiraaliliittimiä, joita käytetään laajalti siirtolinjoissa. Tällä hetkellä yrityksellämme on suuri kyky tuottaa monia erilaisia valmiiksi muotoiltuja kierteisiä liitososia vuodessa, mukaan lukien OPGW- ja ADSS-liitososat optisiin kaapeleihin sekä liitososat voimajohtoihin ja maadoituslinjoihin.r- ja maadoitusjohdot, jotka ovat hiljattain läpäisseet kansallisen sähköjohtojen rakentamisen tutkimuslaitoksen ja Shanghain sähkökaapelien tutkimuslaitoksen testit ja jotka Hebein talous- ja kauppakomitean asiantuntijaryhmä on tunnistanut. Hebei Science and Technique Bureau on tunnustanut yrityksemme korkean teknologian yritykseksi.

Perustamisestamme lähtien olemme kiinnittäneet enemmän huomiota tuotteidemme laatuun, vahvistaneet henkilökuntamme laadun ymmärtämistä ja rakentaneet täydellisen laadunvalvontajärjestelmän, joten olemme saaneet kansainvälisen ISO 9001:2008 -laatujärjestelmän pätevyyden. Yrityksessämme on riittävästi asiantuntijoita ja kehittyneitä laitteita tuotantoa ja testausta varten. Tuotteitamme on myyty moniin paikkoihin kotimaassa ja ulkomailla, ja niitä on käytetty eri jännitetasojen laitoksissa. Tuotteitamme on testattu kaikissa sääolosuhteissa, ja ne toimivat edelleen erittäin hyvin ilman ongelmia.

Tarjotaksemme asiakkaillemme tarkan ja tehokkaan tärinänvähennyssuunnitelman, yhtiömme on perustanut tärinälaboratorion voimansiirtolinjojen asiantuntijoiden ja kansallisen sähköyhtiön tärinäasiantuntijoiden avulla. Voimme testata tärinänvaimentimen suorituskykyominaisuuksia ja väsymystoimintoa ja tarkistaa sen tärinänvähennysarvioinnin OPGW- ja ADSS-optisissa kaapeleissa, mikä tarjoaa tieteellisen testiperustan hankkeiden tärinänvähennyssuunnittelulle.

Laatuohjeemme: Asetamme asiakkaan huomiomme keskipisteeksi, keskitymme tekniikoiden innovointiin, vahvistamme ja parannamme laadunvalvontajärjestelmää ja tarjoamme korkean teknologian tuotteita sähkövoiman kehittämiseen.

Määrällinen tavoitteemme: Tuotteiden soveltuvuusaste on 100 %; asiakkaiden hyväksyntä on 95 %.Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
No.189,Hengshan Street, Shijiazhuang High-tech Zone, Hebei Province, China.

Sijainti
No.189,Hengshan Street, Shijiazhuang High-tech Zone, Hebei Province, China.

Päättymispäivämäärä
06.04.2023 14:35