Luettelo

eTower Service and Product - logistiikan ohjelmistoratkaisut

10.06.2022 00:00

eTower Service and Product - logistiikan ohjelmistoratkaisut

Vastaa ilmoitukseen

Etower on erikoistunut rajat ylittäviin logistiikkaohjelmistoratkaisuihin, mukaan lukien viimeisen mailin yhteistyö, FBA-hallintajärjestelmä Platform, rajat ylittävä logistiikkaekosysteemi, pakettitietojen hallinnan kojelauta, pakettilogistiikkajärjestelmä, logistiikan myynti- ja SLA-raportti, paketin epänormaalin tilan seuranta, logistiikan hallintaohjelmiston laskutusmoduuli, katso lisätietoja, ota yhteyttä!

eTowerin logistiikkaohjelmistoratkaisut ja rajatylittävän verkkokaupan logistiikan yhteistyöalusta auttavat sinua pääsemään läpi yhden luukun digitaalisen logistiikkapalveluketjun, vähentämään kustannuksia, parantamaan tehokkuutta ja tekemään sinusta nopeasti alan johtavan yrityksen.

Palvelumme

Logistiikka-alan digitaalisen muutossuuntauksen ja tilaustietojen määrän asteittaisen lisääntymisen myötä logistiikkatietojesi tehokkaan seurannan ja seurannan keinoista on tullut rajat ylittävän logistiikan tarjoajien ja rajat ylittävän verkkokaupan yritysten keskeinen haaste. Yksittäisten EDI-yhteyksien kehittäminen tai tilaustietojen käsittelyohjelmistojen kehittäminen maksaa paljon. eTower sitoutuu tarjoamaan yhden luukun rajatylittäviä logistiikkaratkaisuja ja rajatylittävän sähköisen kaupankäynnin logistiikkapalveluja rajatylittävän kolmannen osapuolen logistiikan (3pl) tarjoajille ja rajatylittävän sähköisen kaupankäynnin yrityksille, avaamaan rajatylittävän logistiikan tietojen koko ketjun, toteuttamaan kaikkien solmukohtien todelliset hallittavissa olevat todelliset tiedot ja helpon seurannan, jotta liiketoimintaasi eivät enää rajoita tekniset ongelmat.

Tuki

1. Kuljetusten hallinta logistiikassa: Yli 50 yhteistyössä toimivaa kansallista viimeisen mailin kuljetusyrittäjää saa viimeisen mailin yhteistyön, ja yli 10 000 verkkokaupan myyjää on liittynyt eTower-järjestelmään. Järjestelmä on saavuttanut 1 500 000 + päivittäisen tilausten käsittelykapasiteetin, ja kumulatiiviset tilaukset ovat ylittäneet 400 miljoonaa.

2.Mahdollistaa kaikkien niiden alueiden saavuttamisen, joihin Amazonin palvelut ulottuvat.

3.Tukee nopeaa API-rajapintayhteyttä myyjien, ulkomaisten varastojen, logistiikkapalvelujen tarjoajien ja viimeisen mailin kuljetusliikkeiden jne. kanssa.

Palvelumme-toiminnot

1. Avaa täydellinen logistiikkakanava, tarjoa digitaalinen logistiikka-alusta.

2. Yhteys rajat ylittävään sähköisen kaupankäynnin alustaan ja ERP-järjestelmään, voi saada suoraan alustan tilaukset seurantaa ja hallintaa varten.

3. Auttaa avaamaan uusia logistiikkapalvelulinjoja.

4. Tehokas rajatylittävä tilausten käsittelynopeus.

5. Yhden luukun yhteys kaikkiin toimitusketjun rooleihin, todelliset ja hallittavissa olevat tilaustiedot.

6. Parempi riskien seuranta ja riippumattomat rahoitusjärjestelmät.

Rajat ylittävä verkkokaupan logistiikkaekosysteemi

Pilvilogistiikan käsitteeseen tukeutuen eTower on saavuttanut alustatason integraation satojen kansallisten posti-, pikalähetys- ja huolitsijoiden, paikallisen/merentakaisen varastokuljetuksen, tulliselvitysintegraation, rajat ylittävän verkkokaupan ERP-verkkokauppa-alustojen ja muiden pilvilogistiikkajärjestelmien kanssa digitaalisen logistiikan mahdollistamiseksi. ETowerin ekosysteemi on toteuttanut täydellisesti logistiikan tilaustenhallintajärjestelmän, pakettien täyttöjärjestelmän, kansainvälisen pakettipalvelun seurannan, logistiikan seurantapalvelun, logistiikan tukijärjestelmän, cross-docking-hallintajärjestelmän, merentakaisten varastokuljetusten hallinnan, varastonjakelujärjestelmän jne. integroinnin yhden luukun järjestelmäpalvelussa ekologisen voimaantumisen saavuttamiseksi.

Lue lisää!
Lisää ominaisuuksia

Management Dashboard

Dashboard voi antaa käyttäjälle kokonaiskäsityksen kaikkien palvelujen toimintatilanteesta ajantasaisimpien tietojen perusteella. Se voidaan konfiguroida eri rooleille, joilla on vastaavat tieto-oikeudet.

Myynti- ja SLA-raportti

Myyntiraportti voi luoda joustavan raportin laskemalla yhteen myyntiehtoihin perustuvat määrät ja painot eri ryhmittelyjärjestyksessä.

SLA-raportti voi vapaasti määrittää osuuksien määrän ja pituuden, jotta voidaan arvioida aikasuorituskykyä tietyn osuuden päiväkustannusten perusteella.

Seurantapakettisivu

eTower yhdistää koko logistiikkaketjun ja vastaa yli 20 seurantasolmun tarpeisiin. Kätevää käyttäjille seurata tarkasti paketin epänormaalia tilaa.

Poikkeava käsittely

eTowerilla on ainutlaatuinen poikkeavien lähetysten tarkastus- ja käsittelyjärjestelmä, jolla seurataan paketin poikkeavaa tilaa ja annetaan palautetta käsittelyratkaisulla ajoissa, jotta käyttäjät voivat löytää ja korjata virheet ajoissa ja auttaa asiakasta vähentämään tappioita ja parantamaan tehokkuutta.

Laskutusmoduuli

Tarpeet, joihin voidaan vastata

1. Pakettien rahdin laskeminen sisältää erilaisia maksuja, kuten:

Perustuu rahdin lisämaksuun (akkulisä, polttoainelisä, syrjäseutulisä ja muut lisämaksut) Verot (tullimaksut, arvonlisäverot) Vakuutusmaksu.

2. Maksusuunnitelman konfigurointi

Määritä hintakortti ja lisämaksu lähettäjälle.

3. Laskutusaluetoiminto

Laskutusalueet voidaan konfiguroida joustavasti vastaamaan monimutkaisia laskentasääntöjä ja palvelulogiikkaa.

Tukee kustannusalueiden konfigurointia maan, kaupungin ja postinumeron mukaan

4. Valuuttakurssi:

Valuuttakurssikysely (valuutta ja Kiinan keskuspankin muuntohintapäivämäärä) ja muuntaminen.

5. Taloushallintatoiminto

1) Asiakastilien hallinta (valuutan lisääminen, tilin avaaminen ja sulkeminen, luoton asettaminen, rahoituspito).

2) Kirjanpitokäsittely: rahtiselvitys, kysely, kustannusten oikaisu.

3) Päivittäinen laskutus: Päivittäinen laskutuksen selvitys ja kysely.

4) Lähettäjä voi ladata eTower-järjestelmän kautta, se näyttää lähettäjän summan rahoitussivulla.

Laskutusmoduuli

Kauppalasku

Kun tilausta luodaan URL-osoitteella, järjestelmämme voi saada kuvauksen ja tuotekuvan annetun URL-osoitteen kautta ja luoda kauppalaskun, jota voidaan käyttää tulliselvityksessä.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
shanghai

Päättymispäivämäärä
31.03.2023 17:35