Luettelo

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

02.08.2022 00:00

Kivihiilipohjaiset pelletit/rakeet/jauhemainen aktiivihiili ilman/kaasun käsittelyyn ja vedenkäsittelyyn tarkoitettu aktiivihiili

Vastaa ilmoitukseen

Hiilipohjainen aktiivihiili kaasun ja nesteen adsorptioon käytettäväksi

Pelletoitua aktiivihiiltä valmistetaan puristamalla aktiivihiiltä sylinterinmuotoisiksi pelleteiksi, joiden halkaisija on 0,8-12 mm. Niiden korkea aktiivisuus ja pinta-ala tekevät niistä ihanteellisia moniin höyryfaasisovelluksiin.

Aktiivihiilellä on erityisominaisuuksia, joiden ansiosta se poistaa haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), hajuja ja muita kaasumaisia epäpuhtauksia ilmasta. Sitä käytetään pääasiassa jätekaasujen käsittelyssä, kuten H2s, Co, CO2, N2. myrkyllisten kaasujen puhdistuksessa, kaasunkäsittelyssä, teollisuus- ja talousveden puhdistuskäsittelyssä, liuottimien talteenotossa jne

Rakeinen aktiivihiili, joka on tuotettu valittujen kivihiililaatujen höyryaktivoinnilla.

Tämä on korkea-aktiivinen rakeinen aktiivihiili, joka on valmistettu höyryaktivoimalla valituista bitumihiililaaduista. Täydellinen tasapaino adsorptio- ja kuljetushuokosten välillä takaa optimaalisen suorituskyvyn monenlaisissa vedenkäsittelysovelluksissa. Se on erittäin tiheä adsorbentti, joka soveltuu monenlaisiin sovelluksiin, kuten (juoma)veden ja teollisuuden prosessinesteiden puhdistukseen.

ASTM määrittelee jauhemaiset aktiivihiilet (PAC) 80-verkon seulan (0,177 mm) läpäiseviksi ja sitä pienemmiksi hiukkasiksi. Valmistusolosuhteita vaihtelemalla luodaan sisäisiä huokosrakenteita, jotka antavat kullekin tuotetyypille ainutlaatuiset adsorptio-ominaisuudet. Tuotteen valinta tiettyyn sovellukseen vaihtelee erilaisten epäpuhtauksien ja omien prosessiolosuhteiden vuoksi.

Jauhemaisen aktiivihiilen (PAC) adsorptiokapasiteetti tekee siitä ihanteellisen erilaisten epäpuhtauksien poistamiseen vedestä, ilmasta, nesteistä ja kaasuista.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Hebei

Sijainti
Shijiazhuang