Luettelo

ITT Enidine GmbH

23.09.2022 01:00

PXR-sarjan iskunvaimennin

Vastaa ilmoitukseen

Vakaa, luotettava suorituskyky kompaktissa iskunvaimentimessa

Enidinen kiinteät hydrauliset iskunvaimentimet PXR Small-Bore -sarjan kiinteät hydrauliset iskunvaimentimet soveltuvat monenlaisiin energiansyöttöolosuhteisiin. Tämä uusi, laajennettu väärentämisenkestävien teollisten iskunvaimentimien sarja tarjoaa tasaisen suorituskyvyn sykli sykliltä. Uudet PXR-mallit on suunniteltu vaimentamaan mahdollisimman paljon energiaa kompaktin kotelokoon puitteissa. Näin voit hyötyä vakaasta suorituskyvystä koko tuotteen käyttöiän ajan.

Itsekompensoivan rakenteensa ansiosta PXR-sarja mahdollistaa energian absorboinnin sovelluksissa, joissa nopeudet ovat alhaisia ja käyttövoimat suuria. PXR-sarjan etuna ovat myös korroosionkestävät, nikkelöidyt komponentit ja kiinteät pysäyttimet. Mallit soveltuvat monenlaisiin käyttöolosuhteisiin erilaisilla massoilla ja työntövoimilla.

Tekniset tiedot
  • Kattava valikoima kiinteitä pysäytystuotteita tarjoaa joustavuutta koon ja energianvaimennuksen suhteen, jotta voidaan kattaa monenlaisia sovellusvaatimuksia.
  • Tamper resistentti rakenne takaa jatkuvan korkean suorituskyvyn.
  • Erikoismateriaaleja ja pintakäsittelyjä on saatavana räätälöityjen vaatimusten mukaisesti.
  • Valinnaiset neste- ja tiivistepaketit laajentavat vakiokäyttölämpötila-aluetta (15°F - 180°F) - (-30°F - 210°F).
  • Ulkokierteillä varustetut sylinterit tarjoavat erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja ja paremman lämmönsiirron suuremman pinta-alan ansiosta.
  • Nikkelipinnoitettu pintakäsittely säilyttää alkuperäisen laadukkaan ulkonäön ja antaa pisimmän korroosiosuojauksen.
  • ISO-laatustandardit takaavat luotettavan toiminnan ja pitkän käyttöiän.

Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Saksa