Luettelo

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

monopropyleeniglykoli Itä-Kiinasta

Vastaa ilmoitukseen

Kyllästämätön polyesteri-, epoksi- ja polyuretaanihartsi

Propyleeniglykolia käytetään usein sähkösavukkeissa maun parantamiseksi ja paremman kurkkuvaikutuksen aikaansaamiseksi.

Höyrystämiseen tarkoitetun maustetun "e-nesteen" pullossa on propyleeniglykoli pääasiallisena ainesosana. Propyleeniglykolia käytetään yleisesti lentokoneiden jäänpoistossa.

Propyleeniglykolia käytetään myös erilaisissa syötävissä tuotteissa, kuten kahvipohjaisissa juomissa, nestemäisissä makeutusaineissa, jäätelössä, kermavaahdotetuissa maitotuotteissa ja soodassa.Lääkeaineiden tai hygieniatuotteiden annosteluun käytettävät höyrystimet sisältävät usein propyleeniglykolia ainesosina. Propyleeniglykolia käytetään liuottimena monissa lääkkeissä, kuten suun kautta otettavissa, ruiskeena annettavissa ja paikallisesti käytettävissä formulaatioissa, kuten diatsepaamin ja loratsepaamin, jotka eivät liukene veteen. Tietyt tekokyynelvalmisteet, kuten Systane, käyttävät propyleeniglykolia ainesosana.Kuten etyleeniglykolikin, propyleeniglykoli pystyy alentamaan veden jäätymispistettä, ja siksi sitä käytetään lentokoneiden jäänestonesteenä. Vesi-propeeniglykoli-seoksia, jotka on värjätty vaaleanpunaiseksi osoittaakseen, että seos on suhteellisen myrkytön, myydään nimellä asuntoautojen tai laivojen pakkasnesteet.Propyleeniglykolia käytetään usein etyleeniglykolin korvikkeena vähän myrkyllisissä, ympäristöystävällisissä autojen pakkasnesteissä. Propyleeniglykolia käytetään myös tyhjillään olevien rakennusten putkistojärjestelmien talvihoitoon.Propyleeniglykolia käytetään eläinlääketieteessä märehtijöiden hyperketoneemian oraalisena hoitona. Glukoosi, jota voidaan käyttää muihin kuin märehtijöihin tähän tarkoitukseen, ei ole tehokasta, koska pötsissä asuvat mikrobit kuluttavat sen.Propyleeniglykoli metaboloituu osittain pötsissä propyanaatiksi, jota voidaan käyttää energianlähteenä.

Loppuosa imeytyy verenkiertoon ja käytetään maksassa glukoneogeneesiin. C3H8O2Puhtausaste99,95 % UlkonäköVäritön, kirkas, hygroskooppinen nesteLuokkaYleisraaka-aineCAS-nro.57-55-6H.S-koodi29053200EINECS-nro.200-338-0Kosteus≤0.2Vapaa happo ppm≤75Ash ppm≤80Kiehumispiste188.2℃Molekyylipaino76.09BRN NO.1340498Suhteellinen tiheys1.0362(20 ℃, 4 ℃)Taittuminen1.4329Välähtöpiste98.9 ℃(lähellä)/107 ℃(auki)MyrkyllisyysMatalan sulamispiste-60


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Anhui

Sijainti
Tongling