Luettelo

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

29.09.2022 10:00

Kiinan parhaat automaattiset valukoneiden valmistajat

Vastaa ilmoitukseen

ZhuoJie koneiden valmistus ja myynti automaattinen valukone, täysin automaattinen valukone on eräänlainen savi hiekka valu laitteet, pääasiassa tuotantoon auton osat, tarkastuskaivon kannet, harmaa rauta, pallografiittivalurauta valukappaleiden kuten pumppu, korkea hyötysuhde, jokainen hiekka multaa 25 sekuntia, säästää työvoimaa, ja työntekijä valvoa työtä koneen, korkea tuotteen laatu, kone painetaan ulos kovuus hiekka muotin, virheetön laatikko.

Linyi Zhuojie Machinery Co., Ltd. sijaitsee Linyi Mold tiede ja teknologia Industrial Park, sivuliike sijaitsee Suqian, Jiangsu, koska sen perustamisesta helmikuussa 2010, on sitoutunut tarjoamaan suurimmalle osalle pienten ja keskisuurten valu yritysten korkea älykkyys, korkea luotettavuus, korkea kustannus suorituskyky automaattinen muovauslaitteet. Yrityksen henki "innovaatio, harmonia ja win-win" -liiketoimintafilosofia, noudattaa aina itsenäistä tutkimus- ja kehityssuunnittelua ja soveltaa jatkuvasti uutta teknologiaa, uusia materiaaleja, uutta prosessia, valussa, erityisesti auto-osissa, rautateollisuudessa, on laajalti käytetty ja erittäin tunnustettu, myynti kasvoi vuosi vuodelta, jopa 90 miljoonaa yuania vuodessa. Koska korkean teknologian teollisuus, Linyi Zhuojie on luonut pitkäaikaisen yhteistyösuhteen Qingdaon teknillisen yliopiston kanssa, toteuttamalla "koulun ja yrityksen yhteistyötä, teollisuuden ja yliopiston win-win". Talenttien ja politiikkojen vahvalla tuella yrityksen tuotteet ovat voittaneet yli 50 kansallista patenttia ja voittaneet Kiinan valimoyhdistyksen myöntämät "National Foundry Equipment Innovation Award" ja "SX26070 up and down sand shooting automatic modeling and National Foundry Equipment Innovation Award". Se on johtanut kotimaisten valulaitteiden päivittämistä.
Varmistaaksemme laitteiden korkean vakauden, vaadimme hyväksymään kansainvälisen linjan komponenttitoimittajat, sähkökäyttö Saksan Siemens, pneumaattinen hyväksyä Japanin SMC, CKD-osat, hydrauliikkajärjestelmä hyväksyä Saksan rexroth, Japani öljytutkimus, jne., Tarkastuksen jälkeen, markkinoiden tunnustaminen ja tuki, asiakasryhmässä muuttunut menneisyyden ilkeän kilpailun hinnan johtaminen hyväntahtoinen kehitys valukoneiden valmistusteollisuuden.
Vuosien varrella emme unohda alkuperäistä aikomusta, maanläheinen, kova tehdä tuotteita ja palveluja, alalla voittaa maineen. Koska laitteiden toimittajat, tiedämme, että menestys tahansa saavutus kaikista asiakkaista ja kehitystä, siksi aina antaa etusijalle etujen asiakkaiden, meidän myynti- ja suunnitteluhenkilöstö kuuntelee huolellisesti pyyntöjäsi ja ehdotuksia, ei laitteiden perimmäisenä tavoitteena myynnin, myynnin menestys, on vasta alkua palvelumme, ZhuoJie jälkeen 7 * 24 tuntia, tarjota elinikäistä teknistä tukea asiakkaille. Tämä on luottamus tuotteeseen, mutta myös vastuussa asiakkaalle. Yhtiö on aina noudattanut 100% asiakastyytyväisyys palvelun tarkoitus, suurimmalle osalle uusia ja vanhoja asiakkaita tarjota kattavampaa, harkittuja, nopeaa palvelua. Tulevaisuudessa Linyi Zhuojie menee maailmaan käsityöläisen huippuosaamisen hengellä ja nuorentaa maata tieteen ja teknologian avulla.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
linyi

Sijainti
Luozhuang Mould Industrial Park