Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd
11.11.2022 05:00
Säilöntäaine kemiallisille elintarvikelisäaineille tutkimustarkoituksiin, varastossa ja turvallinen käyttää.
Tuotekuvaus
Säilöntäaine CAS 24634-61-5 Kaliumsorbaatti
Kemiallinen nimi. Kaliumsorbaatti
Molekyylikaava: C6H Molekyylikaava: C6H7KO2
Molekyylipaino: 150,22
Ominaisuudet: Valkoisia kiteitä tai kiteisiä rakeita
Valkoisia kiteitä tai kiteisiä rakeita
Voimme toimittaa myös jauheena
Kaliumsorbaatti on sorbiinihapon kaliumsuola, jonka kemiallinen kaava on C6H7KO2. Sitä käytetään pääasiassa elintarvikkeiden säilöntäaineena.
Kaliumsorbaatti on tehokas monissa eri sovelluksissa, kuten elintarvikkeissa, viinissä ja henkilökohtaisen hygienian tuotteissa.
Kaliumsorbaattia valmistetaan reagoimalla sorbiinihapon ja yhtä suuren määrän kaliumhydroksidia. Näin saatu kaliumsorbaatti voidaan kiteyttää etanolivesiliuoksesta.
Nimike FCC-V/E202 Tulos
Merkintä Met Standard Met Standard
Ulkonäkö Valkoiset rakeet tai jauhe Valkoiset rakeet
Testitulos 99,0 % - 101,0 % 100,71 %
Vapaat hapot (sorbiinihappona) max 1 % Ei havaittu
Vapaat emäkset (K2CO3:na) max 1 % 0,7 %
Raskasmetallit (lyijynä) ≤ 0,7 %. 10 ppm < 10 ppm
Arseeni (as As) ≤ 3 ppm < 3 ppm
Kuivaushäviö ≤ 1,0 % 0,38
Lyijy ≤ 2 ppm < 2 ppm
Sulamispiste (sorbiinihappona) 133,0°C-135,0°C 133,0ºC-135,0ºC
Elohopea ≤ 1 ppm 0,0016 ppm
Aldehydit ≤ 0,1 % 0,002 %
Kaliumsorbaatin merkitys
Kaliumsorbaatti voi tehokkaasti estää haitallisten mikro-organismien, kuten homeiden, hiivojen ja hapekkaiden bakteerien, Staphylococcus aureuksen ja Salmonellan, kasvua ja lisääntymistä, mutta se ei tehoa hyödyllisiin mikro-organismeihin, kuten anaerobisiin bakteereihin.tuvia mikro-organismeja, kuten anaerobisia bakteereita ja Lactobacillus acidophilusta, lähes tehokkaammin kehitystä kuin sterilointia vastaan, mikä pidentää tehokkaasti elintarvikkeiden säilyvyyttä ja säilyttää niiden alkuperäisen maun
Kaliumsorbaatti Käyttökohteet
1. Käytetään laajalti elintarvike-, kosmetiikka-, maatalous- ja muilla teollisuudenaloilla. Homeen- ja hiivanestoaineet, elintarvikkeet, sienitautien torjunta-aineet, denaturointiaineet öljyn kuivaukseen, bakteerimyrkyt jne.
2. Sorbiinihappo alkoholissa ja juomissa.
3. 3. sorbiinihappo soijakastikkeessa, soijakastetuotteissa ja suolakurkkuissa.
4. Sorbiinihappo ja kalium vesituotteissa.
5. Sorbiinihappo lihassa ja makkaroissa.
6. Sorbiinihappo tuoreissa vihanneksissa ja hedelmissä.
7. Sorbiinihappo leipomotuotteiden säilöntään.
8. Sorbiinihappo säilykkeissä, makeisissa ja tuoreissa elintarvikkeissa.
9. Sorbiinihappo tuorejuustossa.
10. Sorbiinihappo margariinin säilöntään.
11. Tuoreiden elintarvikkeiden säilöntäaine, sorbiinihappo muissa tuotteissa.
Kategoria
Tarjous
Valtio
Kiina
Alue
Hubei
Sijainti
Wuhan