Luettelo

HUBEI QIANJIANG KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD.

HUBEI QIANJIANG KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD.

HUBEI QIANJIANG KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD.

25.10.2022 17:00

KINGPHAR MEDICAL MATERIAL CO., LTD. lääkintätarvikkeiden osalta

Vastaa ilmoitukseen

Konserniyritys, joka harjoittaa kudontaa, valkaisua, lääkintätarvikkeiden tuotantoa jne.

Yli 800 työntekijää, erilaisia kangaspuita, taittokone, ompelukone, steriili pakkauslaitteet ja siteet kone 500 sarjaa, ja puhdasta happea rulla-tyyppinen valkaisu linjat. Kirurgisten sidosten / lääketieteellisten tarvikkeiden tuotantokapasiteetti on yli 1000 x 40' FCL.

Meillä on standardoitu laitosrakennus lääketieteellisten tarvikkeiden tuottamiseen, ja tuotantoympäristön valvonta toteutetaan tiukasti GMP-, FDA-, EN-standardin mukaisesti, ja meillä on luokan 100 000 puhdistushuone, kohtuullinen tuotannon yleinen järjestely, kehittyneet tuotantotilat ja tieteellinen hallinta.

Kaikkia tuotteitamme viedään yli 80 maahan ja alueelle, erityisesti Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan, ja niillä on yli 200 asiakasta, mukaan lukien jotkut lääketieteen alan tärkeimmät toimijat. Sillä on hyvä maine kansainvälisillä markkinoilla.

Meille myönnettiin yksi Kiinan ulkomaankauppayritysten yhdistyksen, Kiinan kansantasavallan kauppaministeriön ja Kiinan ulkomaankauppa-alan yritysten luottojärjestelmän asiantuntija-arviointikomitean myöntämistä "ensimmäisistä 500 Kiinan kansallisesta yritysluottoyrityksestä".

 


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
HuBei

Sijainti
Wuhan