Luettelo

Polyimidikalvo FEP 6251

08.11.2022 00:00

Polyimidikalvo FEP 6251

Vastaa ilmoitukseen

Polyimidikalvo FEP-sarja on polyimidikalvo, joka on päällystetty FEP:llä joko toisella tai molemmilla puolilla, ja se antaa kuumasaumausominaisuuden, muodostaa kosteussulun ja parantaa kemikaalien kestävyyttä. Käytetään pääasiassa magneettilangan eristyksessä, muotoillun kelan eristyksessä, CPTC:ssä ja irrotuslaipassa.

Tyyppi Polyimidikalvo FEP Rakenteet
Tässä sarjassa tilauskoodi on kolminumeroinen, ensimmäinen ja kolmas numero edustavat päällysteen FEP:n normaalia paksuutta, symbolia 9 käytetään edustamaan 12,7um (0,5 mil),6 - 2,54 um. HF tarkoittaa polyimidikalvoa, joka on päällystetty FEP:llä yhdeltä puolelta, ja FHF:ää kahdelta puolelta.

6251 Polyimiditeippi on yleinen polyimidikalvo, joka on päällystetty tai laminoitu yhdeltä tai molemmilta puolilta FEP-fluoropolymeerillä, joka antaa kuumasaumausmahdollisuuden, muodostaa kosteussulun ja parantaa kemikaalien kestävyyttä.6251 Polyimiditeippiä suositellaan sovelluksiin, jotka vaativat kuumasaumauskelpoista kalvoa tai kosteuden- ja kemikaalienkestävyyttä, joka ylittää päällystämättömän polyimidikalvon ominaisuudet.

Käyttökohteet

● Putket

● Lämmitinpiirit

● Lämpösuljettavat pussit

● Autoteollisuuden kalvot ja jakotukit

● Sähköinen eristys

Tuotetoimitus

1. Leveys: 5~500mm voidaan leikata.

2.ydin ID: 40,50,76mm Rullan OD: 200~250mm

3. Pakkaus: Sisällä: Polyeteenikalvo, ulkopuolella:

4. Maksu:

5. Toimitusaika: 14 päivää ennakkomaksun tai L/C-neuvonnan vastaanottamisen jälkeen

6. MOQ: 200kgs


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Tianjin

Sijainti
Tianjin