Luettelo

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

16.11.2022 00:00

Laboratoriokäyttöön tarkoitetut vetygeneraattorit

Vastaa ilmoitukseen

HX-300D/600D

Laitteessa on maailman edistynein Spe (Solid Polymer Electrolyte) -tekniikka, joka tunnetaan myös nimellä PEM (Proton Exchange Membrane). Puhdasta vettä elektrolysoimalla tuotetaan jopa 99,99-prosenttista erittäin puhdasta vetyä erittäin vakaalla vetyä tuottavalla virralla ja paineella. Laitteessa on suuri digitaalinen näyttö: H2-lähtövirta, H2-työolosuhteet, H2-puhtaus, jossa on 1 -. 6 tunnin ajan asetustoiminto, jäljellä olevien tuntien ja minuuttien näyttö, alhaisen veden hälytystoiminto, TDS high -toiminto. Laitteessa on myös lepotila, jossa voidaan käyttää vain puhdasta vetyä tai vetyä ja happea yhdessä.

Laitteessa on vedenpinnan tason ilmaisin ja erilaisia turvatoimintoja, jotka takaavat turvallisen käytön. Laitteen sisälle on asennettu erittäin tehokas vedenpuhdistin, joka puhdistaa veden, ja asiakkaan tarvitsee vaihtaa vesi vain kuuden kuukauden kuluttua. Nämä pitkäikäiset koneet voivat tuottaa vetyä 5-10 vuotta ilman vikoja, koska niissä käytetään vain korkealaatuisia osia.

Koko kone on valmistettu ulkopuolelta raudasta, mikä tekee siitä vakaamman ja kestävämmän käytössä. Saatavana kahdessa värissä, valkoisena ja kultaisena.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Shandong Province

Sijainti
Jinan