Luettelo

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

20.02.2023 14:00

CNC-TYÖSTÖ OSAT

Vastaa ilmoitukseen

Asianstar CNC Machining Factory, alkaen vuodesta 2005 sijaitsee Dongguan City, Guangdongin maakunta, Kiina, on ammattimainen CNC koneistus osat valmistaja, pitkän aikavälin kehitystä, nyt meillä on yli 80 työntekijää, joilla on tilat 135 koneet ja tuotantoalue 2500SM.

Kokeneiden taitavia insinöörejä tiimi, tarjoamme laadukkaita mukautettuja CNC metalli- ja muoviosat maailman laajuisia asiakkaita monilla teollisuudenaloilla alalla. Olemme aina arvostettu korkea toleranssi laatu ja yhden luukun palvelu useita prosesseja. Työskentelemme nyt asiakkaiden kumppaneille USA: sta, Euroopasta, Keski-Idästä, Aasiasta, tukemalla asiakkaiden hankkeita erinomaisella laadulla, alhaisilla kustannuksilla ja nopealla toimitusajalla.

Tähän asti tarjoamme palveluja, mukaan lukien CNC-sorvaus, CNC-jyrsintä, CNC-sorvaus ja jyrsintä, CNC-poraus, hionta, alumiinin puristaminen, taontapalvelu, ohutlevyjen valmistus jne. Ja käytämme erilaisia pintakäsittelyjä tuotteisiin tilauksen vaatimusten mukaan.

CNC-työstöprosessissa käyttämämme materiaalit ovat enimmäkseen metallia ja muovia, kuten alumiinia, messinkiä, kuparia, ruostumatonta terästä, mietoa terästä, titaania, ABS: ää, HDPE: tä, LDPE: tä, PEEK: tä, nailonia, PTFE: tä jne. Insinööritiimimme ymmärtää syvästi materiaaleja ja käytämme oikeita materiaaleja tuotantoon riippuen tuotantotoiminnoista. Valitsemme myös parhaat tuotantoratkaisut ja työkalut ja leikkurit ainutlaatuisille materiaaleille.

Runsaan tuotantokokemuksen lisäksi olemme myös rakentaneet tiukan QC-järjestelmän tuotteidemme laadun valvomiseksi. Meillä on QC-ohjausjärjestelmä, joka sisältää QC-menettelyn valvontatiedoston ennen tuotannon aloittamista, se valvoo tuotantomenettelyä tiukasti laadun yksityiskohtia noudattaen, ja meillä on seuranta QC-tarkastus tuotantoprosessin aikana, ja lopuksi meillä on lopullinen QC-tarkastus jokaiselle tuotteelle ennen pakkaamista. Tämän kehittyneen QC-järjestelmän avulla pystymme valvomaan tuotannon tarkkuutta ja tuotteen ulkonäköä täydellisesti ja toimittamaan asiakkaille erinomaisia tuotteita.

 


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Guangdong

Sijainti
Dongguan