Luettelo

HSS-muotoiluveitsi "Berlin Profile"

27.02.2023 15:00

HSS-muotoiluveitsi "Berlin Profile"

Vastaa ilmoitukseen

1 sarja HSS-jyrsintäveitsiä + ohjain jalkalistoja ja sokkeleita varten "Berliner", "Altberliner" tai "Hamburger Profil" -profiililla

1 sarja HSS-profiiliveitsiä + ohjaimet Berliinin, Vanhan Berliinin tai Hampurin profiililla varustettujen jalkalistojen valmistukseen. Tällä täydellisellä sarjalla, joka koostuu 2 profiiliveitsestä ja 2 profiloidusta deflektorista, voit helposti valmistaa omia jalkalistoja, jalkalistoja ja jalkalistoja. Sarja sopii täydellisesti lisävarusteeksi 40 mm:n universaaliin turvaprofiilileikkuripäähän ja myös 40 mm:n leveään Uni-profiilileikkuripäähän Euro-järjestelmässä. Tämä leikkurisarja on BG-määräysten mukainen, ja se toimitetaan muovipakkauksessa. Huomaa, että leikkuupää, kiinnitystyökalut tai muut tarvikkeet eivät sisälly pakkaukseen.

HSS-profiilileikkurisarja "Hampuri / Berliini / Altberlin" -jalkalistoja tai pohjalevyjä varten on suunniteltu jäljittelemään Pohjois-Saksan suurkaupunkien ja erityisesti Berliinin suurten kaupunkien tyylikkäitä Wilhelminian-tyylisiä jalkalistoja. Tästä syystä tälle profiilille on vakiintunut erilaisia nimityksiä jalkalistoista ja jalkalistoista. Altberliner-jalkalistaprofiili löytyy kuitenkin myös monilta muilta Saksan alueilta. Alueesta riippuen tätä profiilia kutsutaan myös nimellä "Hampurin jalkalista", "Berliinin jalkalista" tai "Vanhan Berliinin jalkalista".


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Saksa

Alue
Sachsen

Sijainti
Wurzen