Luettelo

HCM MEDICA Lääketieteellinen endoskooppikameran kuvajärjestelmä LED-kylmä valonlähde

02.03.2023 00:00

HCM MEDICA Lääketieteellinen endoskooppikameran kuvajärjestelmä LED-kylmä valonlähde

Vastaa ilmoitukseen

HCM MEDICA on keskittynyt endoskoopin ja mikroskoopin optisiin tuotteisiin yli 13 vuoden ajan, johtava valmistaja endoskooppikameran kuvajärjestelmälle, keskittyen erityisesti valoon ja kuvaan. Perustumme Jiangsu, Kiina, myy Amerikkaan, Eurooppaan, Aasiaan, Lähi-itään, Kaakkois-Aasiaan, Oseaniaan, Afrikkaan.

Tärkeimmät tuotteet ovat:

Olemme läpäisseet ISO 9001, 13485 ja CE-tarkastuksen, korkealaatuiset tuotteemme ovat tuoneet meille erittäin hyvän maineen. Olemme läpäisseet ISO 9001, 13485 ja CE-tarkastuksen, korkealaatuiset tuotteemme ovat tuoneet meille erittäin hyvän maineen. Aina esivalmistusnäyte ennen massatuotantoa; Aina lopullinen tarkastus ennen lähetystä.

Käytämme LUMINUS LED-lamppua, joka on tuotu Yhdysvalloista, takaa sinulle parhaan valon kamerallesi alkuperäisestä lähteestä.

Yli 95% lisävarusteistamme tuodaan maahan, emme koskaan käytä heikkolaatuisia lisävarusteita.

2 vuoden takuu koko valonlähteelle. Itse asiassa valonlähteemme ei ole poissa käytöstä yli 6-8 vuotta huolellisella opreationilla.

Pysymme aina markkinoiden kehityksen ja käyttäjien vaatimusten tahdissa, olemme säännöllisesti yhteydessä moniin jälleenmyyjiin, lääkäreihin, tehtaisiin maailmanlaajuisesti. Keräämme heidän todellisia tarpeitaan ja teemme heille tarkan tuotteen, asiakastyytyväisyys on aina päivittäisen työmme tavoite.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous