Luettelo

Kiteinen fruktoosi

06.03.2023 11:00

Kiteinen fruktoosi

Vastaa ilmoitukseen

Kiteinen fruktoosi on ihanteellinen terveellinen makeutusaine, joka on valmistettu maissista. Sen arvioidaan olevan noin 20 prosenttia makeampaa kuin pöytäsokerin ja 5 prosenttia makeampaa kuin HFCS:n.

Tuotteen ansiot:
1) se on luonnollinen makeutusaine keinotekoisen makeutusaineen sijaan, sillä fruktoosia esiintyy luonnostaan hedelmissä ja vihanneksissa sekä hunajassa.
2) sen makeusaste on luonnossa esiintyvistä sokereista korkein. Sen makeus on 1,3-1,8-kertainen sakkaroosiin verrattuna. Saman makeuden saavuttamiseksi sen käyttöä voidaan vähentää sakkaroosiin verrattuna. Makeus on sen tärkein ominaisuus suhteessa muihin etuihin. Sen makeus ei ole kiinteä, vaan se muuttuu lämpötilan mukaan. Mitä alhaisempi lämpötila, sitä suurempi makeus.
3) Kielen makuhermosolut havaitsevat fruktoosin ensimmäisenä glukoosiin ja sakkaroosiin verrattuna, ja tämä havainto häviää nopeasti. Se ei peitä glukoosin ja sakkaroosin makuaineen vapautumista, koska sen makuaineen vapautumisen huippu ilmenee ennen glukoosia ja sakkaroosia. Näin ollen kiteisen fruktoosin lisääminen ei paranna ja/tai säilytä juoman makua.
4) Streptokokit eivät todennäköisesti muunna sitä suuontelossa hapoksi. Toisin kuin sakkaroosia, streptokokki ei hyödynnä sitä glukaanin tuottamiseen, mikä estää hammaskarieksen syntymistä. Siksi sitä voidaan käyttää makeutusaineena lapsille tarkoitetuissa tuotteissa.
5) alhaisen glykeemisen indeksinsä ansiosta verensokeri nousee hitaasti nauttimisen jälkeen ja vaatii vähemmän insuliinia kuin muut sokerit, mikä on hyödyllistä tyypin 2 diabetesta sairastaville ja lihaville.

Tuotteen käyttö: sitä käytetään yleisesti ravitsevana makeutusaineena elintarvikkeissa ja juomissa. Sitä voidaan käyttää myös kosteuttavana aineena kosmetiikassa.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Shanghai

Sijainti
No.201 Xin Jinqiao Road