Luettelo

Tekstiilituotteet majoitus- ja ravitsemisalalle

17.03.2023 00:00

Tekstiilituotteet majoitus- ja ravitsemisalalle

Vastaa ilmoitukseen

DPF TEXTILE on johtava korkealaatuisten tekstiilituotteiden valmistaja ja viejä majoitus- ja ravitsemisalalle kaikkialla maailmassa.

Shanghai DPF Textile Co., Ltd perustettiin vuonna 2006. Yksi Kiinan parhaista tukkutoimittajista. Päätoimialamme on toimittaa hotelleja ja muita laitoksia paikallisesti ja ympäri maailmaa kaikenlaisilla tuotteilla, kuten kylpy / huone / ravintola liinavaatteet.

Hyvin kokenut henkilökuntamme on valmis vastaamaan asiakkaiden kysyntään yli 100 maassa ja tarjoamaan heille täydellistä palvelua heidän tarpeeseensa edistää liiketoimintaansa 3-5 tähden standardista.
Tehtaamme sijaitsee Nantongin kaupungissa, jonka pinta-ala on 30.000 neliömetriä. Jossa on yhteensä 200 jäsentä henkilökuntaa. Tuotantolinjamme käyttää viimeisintä teknologiaa kaikenlaisten kankaiden käsittelyssä ja tuotannossa tietokoneistettuun valvontajärjestelmään tuotteen täydellisyyttä varten pyyhekangaspuissa, valkaisussa, värjäyksessä. Kaikki tehdään tarkasti ja noudatetaan ISO9001-tuotesertifiointia.

Olemme menestyksekkäästi vieneet tuotteitamme Aasiaan / Eurooppaan / Pohjois-Amerikkaan / Etelä-Amerikkaan / Lähi-itään / Afrikkaan ja Oseaniaan. Tavoitteenamme on laajentaa markkinoitamme koko maailmaan, kaikkiin maihin. Siksi olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä verkkosivustomme tai sähköpostin kautta tutustuaksemme liiketoimintaamme markkinoillasi ja toivomme kuulevamme sinusta pian.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Yhteystiedot

Valtio
Kiina

Alue
Shanghai