Luettelo

Shenzhen Colorgood Intelligent Equipment Co., Ltd

Shenzhen Colorgood Intelligent Equipment Co., Ltd

  • ISO9001

Shenzhen Colorgood Intelligent Equipment Co., Ltd

  • ISO9001

19.04.2023 12:00

DTF-tulostusprosessi | DTF-siirron tekeminen

Vastaa ilmoitukseen

DTF-tulostusprosessi on melko yksinkertainen. Tulostat eräänlaiselle kalvolle - kuten läpinäkyvälle kalvolle, jos olet tarpeeksi vanha - käyttäen täysväristä mustesuihkutulostinta. Jos käytät yksinkertaista kotikäyttöön tarkoitettua mustesuihkutulostinta, ota paperilokerossa oleva paperi pois ja vaihda sen tilalle "PET"-kalvo.

DTF-tulostusprosessi | DTF-siirron tekeminen

Vaihe 1: Tulosta kalvolle
Aseta PET-kalvo tulostimen lokeroihin.
Paina Print.
Mustesuihkutulostin tulostaa "suoraan kalvolle" ja siirtää kuvan PET-kalvolle.
Varo, ettei tuloste tahriudu, kun poistat sen lokerosta!


Vaihe 2: Levitä jauhe
Tässä vaiheessa levitetään kuumasulatusjauhetta kalvolle, johon on tulostettu kuva. Jauhe on levitettävä, kun tuloste on vielä märkä! Varmista, että jauhe levitetään tasaisesti. Normaalisti pidätte lokeroa tulostimen vieressä, ripottelette voimaa rullapainatteen päälle ja merkeillä edestakaisin, kunnes se peittää märän musteen. Ravista sitten HUOLELLISESTI ylimääräinen pois. Vaihtoehtoisesti voit käyttää automaattisia ravistimia, joita on saatavilla kiireisempiin t-paitojen tilaustyöliikkeisiin.





Vaihe 3: Sulata jauhe
Aivan kuten kuvauksessa sanotaan, seuraava vaihe on sulattaa jauhe paikalleen.Yleisin tapa tehdä tämä on laittaa DTF-siirto uuniin noin 2 minuutiksi. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kuumapuristinta, jos teet jo DTG-, vinyyli- tai valkotoneritulostimella tehtyjä siirtoja, ja jos olet jo t-paitojen tilaustyössä. Varmista vain, että leijut ja et käytä painetta. Tai että puristimen yläosa ei ole lainkaan kosketuksissa siirtokuvaan. DTF-siirtokuvien kovettamisaikoja ja -lämpötiloja ei ole tässä tarkoituksella ilmoitettu. On aina parasta tarkistaa asia valmistajalta!




Vaihe 4: T-paidan esipainaminen
Sen ei tietenkään tarvitse olla t-paita. Mihin tahansa DTF-siirtokuvasi aiotkin kiinnittää, sen on kuitenkin oltava täysin sileä. Kaikki rypyt näkyvät tulosteessa! Ja ehkä vielä tärkeämpää on, että materiaali kuivuu täysin. Yllättyisit, kuinka paljon kosteutta kangas voi imeä ilmankosteudesta, mikä vaikuttaa tulostuksen laatuun. DTF-tulostusprosessi | T-paidan tekeminen mittatilaustyönä

Vaihe 5: DTF-siirron levittäminen
Kun olet tehnyt suoran siirtotulosteen, sitä EI tarvitse käyttää heti. Kuten useimmat muutkin siirtokuvat, ne säilyvät hyvin. Siksi niin monet pienet yritykset keskittyvät pelkästään siirtokuvien myyntiin! Jos mietit, minkä DTF-tulostimen ostaisit, katso linkki.
PET-kalvo, jossa on kuva ja sulatettu jauhe, asetetaan lämpöpuristimessa esipuristetun materiaalin päälle. Tämän jälkeen kuumapuristat siirron paitaan aivan kuten minkä tahansa muun siirron, noudattaen tietenkin valmistajan ohjeita.
Toisin kuin seulapainetun paidan heittäminen tunnelikuivausrumpuun, tämä prosessi kestää yleensä alle :30.

Vaihe 6: DTF-siirron kuoriminen
DTF käyttää COLD PEEL -menetelmää. 100 % ajasta.
Kun olet siis kuumapuristanut paidan, aseta se syrjään, kunnes kangas ja siirto ovat täysin jäähtyneet.
Jos teet useita paitoja, voit vain puristaa ne kaikki yksi kerrallaan ja aloittaa kuorinnan, kun kaikki ovat jäähtyneet.
Kuumaliima toimii jäähtyessään sideaineena, joka sitoo painovärien väriaineet kankaan kuituihin.
Kun kalvo on jäähtynyt, irrota siirto ja jätä haluamasi kuvio jälkeesi!

Vaihe 7: Suoraan kalvolle viimeistelypuristus
Tämä on valinnainen vaihe, mutta se on ehdottomasti tehtävä jokaisessa vaatesovelluksessa.
Kuten valkoisen väriaineen tulostinsiirtojen kohdalla, myös DTF:n kohdalla tarvitaan loppupuristus, jotta tulostimen pitkäikäisyys voidaan todella varmistaa. Se parantaa pesunkestävyyttä harppauksin.
Tavallisesti investoit vain 10-15 sekuntia lisää tähän viimeiseen vaiheeseen.
DTF:llä (direct to film) ei ole samoja rajoituksia kuin sublimaatiolla - jota ei voi käyttää puuvillalle - tai DTG:llä - jota ei voi tulostaa tummalle polyesterille.
Se tuottaa melko hämmästyttävän siirron. Voit soveltaa sitä lähes mihin tahansa kankaaseen!


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
GuangDong

Sijainti
ShenZhen