Luettelo

Kumipäällysteinen Pot Magneetit Kiinasta

24.04.2023 11:05

Kumipäällysteinen Pot Magneetit Kiinasta

Vastaa ilmoitukseen

Kumipäällysteinen Pot Magneetit kutsutaan myös kumitettu magneetit, jotka on valmistettu vahvoista neodyymimagneetteja, kestävä teräsosat ja TPV kumi. WZ Magnetics valmistaa täysin täyden valikoiman kumipäällysteinen Pot Magneetit pitämiseen & Fasterning ilman poraus ja hitsit.

WZ Magnetics on magneettituotteiden ratkaisujen tarjoaja, joka tarjoaa erilaisia magneettisia tuotteita / järjestelmiä / ratkaisuja korvaamaan perinteisiä ratkaisuja kiinnittämisessä, kiinnittämisessä, pitämisessä jne.

Keskittynyt tarjoamaan parhaat magneettikiinnitysratkaisut. WZ Magnetics on ylpeä tarjotessaan korkealaatuisia tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja vaatimuksia. Yrityksemme on sitoutunut toimittamaan oikean tuotteen oikeaan aikaan lyömättömällä laadulla, innovaatiolla ja palvelulla. Meillä on kokemusta täyden tuen tarjoamisesta prototyypeistä eriin ja pitkän aikavälin laatutason ylläpitämisestä suurten erien osalta.

WZ Magneticsilla on kokenut tiimi, joka on erikoistunut erityyppisten kestomagneettien, kuten sintrattujen ja sidottujen NdFeB-magneettien, valettujen ja sintrattujen Alnico-magneettien, sintrattujen SmCo-magneettien ja niihin liittyvien magneettikokoonpanojen tuotantoon.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Jiangsu

Sijainti
Kunshan