Luettelo

Kumipäällysteiset neodyymimagneetit

23.04.2023 11:00

Kumipäällysteiset neodyymimagneetit

Vastaa ilmoitukseen

Väri on myös rooli Kumipeitteiset neodyymimagneetit

Kun magneetteja valitaan tiettyä sovellusta varten, käytettävä pinnoitetyyppi on tärkeä näkökohta. Kumipäällysteiset magneetit tarjoavat ainutlaatuisia etuja muihin päällystetyyppeihin verrattuna. Erivärisiä kumipinnoitteita voidaan käyttää parantamaan magneettien esteettisyyttä tai suorituskykyä tietyissä sovelluksissa. Lisäksi nämä värilliset pinnoitteet tarjoavat lisäsuojaa UV-säteiltä, mikä tekee niistä ihanteellisia ulkokäyttöön.

Nämä pinnoitteet tarjoavat laajan värivalikoiman punaisesta ja sinisestä vihreään ja keltaiseen jne. Eri väreillä voi olla eri käyttötarkoituksia sovelluksesta riippuen. Tämä tekee niistä monipuolisia välineitä eri tehtäviin ja toimialoille.

WZ Magnetics kumipäällysteisten magneettien valmistajana tarjoaa erilaisia etuja, kun niitä käytetään eri sovelluksissa. Kumipäällyste ei ainoastaan lisää magneetin esteettisyyttä. Mutta se tarjoaa myös korkean kitkan ja estää liukumisen tai naarmuuntumisen kosketuspinnoilla. Lisäksi kumipäällysteisten kiinnitysmagneettien kumipäällysteiden värivalikoimalla on myös tärkeä rooli todellisissa sovelluksissa.

Useimmat kumipinnoitettujen magneettien värit ovat mustia, mutta kaikki kumipinnoitteen värit eivät ole mustia. On myös muita värejä voidaan tuottaa vaatimusten mukaan, kuten sininen, punainen, keltainen ja oranssi. Valkoinen väri kumipäällysteinen magneetti käytetään enimmäkseen koristeluun kattoon, valkotauluun jne. Koska valkoinen väri on helppo saada yhdessä muiden värien kanssa. Punaiset ja oranssit värit erottuvat, ja niitä voidaan käyttää paikoissa, joiden on saatava jonkun huomio.

Nämä värikkäät pinnoitteet ovat Rohs & Reach-yhteensopivia ja myös ISO-9001-sertifioituja kumipäällysteisiä magneetteja valmistaja. Ne ovat yhtä hyviä kuin musta UV-kestävyys, anti-aging ominaisuudet jne. Pystymme tekemään muita värejä pinnoite kumipäällysteinen neodyymimagneettien kun vaatimus todellisen sovelluksen.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Jiangsu

Sijainti
Kunshan