Luettelo

The 9 Application Esimerkkejä NdFeb Rubber Coated Magnet

26.04.2023 01:05

The 9 Application Esimerkkejä NdFeb Rubber Coated Magnet

Vastaa ilmoitukseen

Kumipäällysteinen magneetti, joka tunnetaan nimellä vedenpitävä magneetti, kumipäällysteinen magneetti, kumipäällysteinen magneetti. Joka on valmistettu vahvoista neodyymimagneeteista, kestävistä teräsosista ja päällystetty vedenpitävällä TPV-kumilla. Kumipäällysteiset magneetit tarjoavat vahvan pystysuoran pitovoiman sekä leikkausvoiman lisäämällä pintakitkaa. Kumipinnoite ei jätä naarmuja helposti.

Kumipäällysteiset ruukkumagneetit ovat erittäin suosittuja useilla teollisuudenaloilla. Tuote koostuu useista voimakkaista neodyymimagneeteista, jotka on konfiguroitu ympyrän muotoon ja kääritty kumilevyyn. Jokaisen ruukkumagneetin keskellä on kätevä kiinnityskohta. Kumipäällystetyissä ruukkumagneeteissa on ulkokierteiset tai sisäiset raudoitusliitäntäkohdat koukkuja, reikiä tai pultteja varten.

Kumipäällyste auttaa suojaamaan alla olevaa materiaalia korroosiolta ja lisää myös tuotteen esteettistä ulkonäköä. Kumipäällysteisten magneettien eri ominaisuuksien vuoksi Nykyään kumipäällysteisiä magneetteja käytetään laajalti eri arkistoissa, Seuraavassa on 9 tyyppiä Kumipäällysteisten magneettien sovelluksia.

1. Kaapelinhallinta
Kun olet ärsyttävä kaoottisten johtojen, kaapeleiden kanssa ja sinun on hallittava niitä erilaisilla koukuilla, jotka kierteitetään tai hitsataan seiniin. Kumipäällysteiset magneetit, joissa on kaapelinsidontakiinnitys, tuovat sinulle tehokkaimman tavan hallita niitä. Laita vain magneetti haluamaasi paikkaan ja sitten johdot kiinnittimen läpi ja homma on hoidettu.

2. Työvalojen kiinnitys
Kumipäällysteiset magneetit voidaan myös asentaa eri työvalojen kanssa haluamaasi paikkaan niiden erinomaisen pitovoiman ansiosta, käytä niitä paikoissa, joissa hitsaaminen tai poraaminen ei ole sallittua.

3. Ajoneuvojen kiinnitystyökalut
Kumipäällysteiset magneetit tarjoavat erinomaisen pidon lisäämällä pintakitkaa jättämättä jälkiä tai naarmuja. Kumilla päällystetyt magneetit, joiden magneettien adsorptiokontaktipinta on hyvin suojattu naarmuilta, Kumipinnoitteen ansiosta ne voidaan kiinnittää ja irrottaa vahingoittamatta autojen, kuorma-autojen tai asuntovaunujen maalia. Ei tarvitse hitsausta ja porausta, Voit helposti asentaa tai poistaa sen nopeasti witout vahingoittamatta rakennetta.

4.ulkokamerat, anturit ja muut lisävarusteet, jotka ripustetaan
Neodyymimagneetit on kaikki päällystetty ohuella ulommalla kumikerroksella, joka suojaa magneettia ympäröivältä ympäristöltä. Kumipäällysteiset magneetit on monipuolista käyttöä skenaarioita, joita voidaan käyttää asennuksessa kiinnitys kameroiden ja muiden lisävarusteiden kanssa, lisää mukavuutta elämään.

5. Tikkaiden kiinnittäminen kumipäällysteisillä magneeteilla
Kumipäällysteisillä magneeteilla on hyvä leikkausvoima, joten kun haluat kiinnittää tikkaat pystysuoraan, leikkausvoima on keskeinen tekijä turvallisuuden varmistamiseksi.

6. Kojeiden tai muiden laitteiden ripustaminen
Näitä magneetteja voidaan käyttää missä tahansa, teollisessa käytössä tai kotitaloudessa. Varmista vain, että kiinnityspinnan on oltava magneettisesti johtava.

7. Kumipäällysteiset magneetit kiinnitys majakoiden kanssa
Tehokkailla neodyymimagneeteillamme on erittäin suuri pidätyskyky , kun sitä käytetään majakan asennuksessa auton katolle, jota voidaan käyttää jopa 200 km/h huippunopeuteen asti.

8. Käytä kumipäällysteisiä ruukkumagneetteja opasteiden ripustamiseen
Monet supermarketit käyttävät kumipäällysteisiä ruukkumagneetteja opasteiden tai julisteiden ripustamiseen. Ne antavat vankan pidon käytön aikana, ja ne voidaan tarvittaessa helposti irrottaa.

9. Myös raskaissa ovissa ja salvoissa käytetään kumipäällysteisiä neodyymimagneetteja.
Kumipäällysteiset neodyymimagneetit ovat yhä suositumpi valinta raskaissa ovissa ja salvoissa. Nämä tehokkaat magneetit voivat tarjota ovien lukitusjärjestelmille ylivoimaisen lujuuden ja kestävyyden sekä suuremman liikelaajuuden ja helppokäyttöisyyden. Lisäksi kumipinnoite suojaa niitä säältä, joten ne ovat ihanteellinen valinta ulkokäyttöön.

 


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Jiangsu

Sijainti
Kunshan