Luettelo

48V litiumioniakku palvelinräkkiin

24.04.2023 17:00

48V litiumioniakku palvelinräkkiin

Vastaa ilmoitukseen

Amp Novan tarjoamat telineeseen asennettavat akut tarjoavat luotettavan ja tehokkaan varavirtaratkaisun kriittisille järjestelmille. Kehittyneellä litiumioni-fosfaattiteknologialla suunnitellut akut tarjoavat useita etuja perinteisiin akkujärjestelmiin verrattuna.

Yksi keskeinen etu on niiden suurempi energiatiheys, jonka ansiosta pienempään fyysiseen tilaan voidaan varastoida enemmän tehoa. Tämän vuoksi ne soveltuvat hyvin käytettäväksi palvelinhuoneissa ja datakeskuksissa, joissa tilaa on rajoitetusti. Lisäksi näissä akuissa on vankka rakenne ja edistykselliset jäähdytysjärjestelmät, jotka takaavat optimaalisen suorituskyvyn myös raskaissa kuormituksissa ja äärimmäisissä lämpötilaolosuhteissa.

Amp Novan räkkiasennettavat akut ovat myös hyvin muokattavissa, ja niissä on useita vaihtoehtoja eri tehotasoille, käyttöajalle ja liitettävyydelle. Näin yritykset voivat räätälöidä varavirtaratkaisunsa omien erityistarpeidensa mukaan ja varmistaa, että kriittiset järjestelmät pysyvät toiminnassa sähkökatkon tai muun häiriön sattuessa.

Akut ovat poikkeuksellisen luotettavia ja pitkäikäisiä, sillä niiden käyttöikä optimaalisissa olosuhteissa on jopa 10 vuotta. Kaiken kokoiset yritykset voivat hyötyä Amp Novan räkkiasennettavien akkujen edistyksellisestä tekniikasta, vankasta rakenteesta ja muokattavuudesta kriittisissä varavoimatarpeissaan.


Tekniset tiedot:

Akkutyyppi
LFP-Lithium-rautafosfaatti-LiFePO4
Nimellisjännite
51,2V (16 kennoa)
Nimelliskapasiteetti
100Ah
Nimellisenergia
5,12 KWh
Koko
W450*H604*D195 mm
Paino
55 KG
Latauksen raja-ajojännite
57,6 V
Purkauksen raja-ajojännite
43.2 V
Vakiolatausvirta
20A
Maksimilatausvirta
80A
Vakiopurkausvirta
50A
Maksimipurkausvirta
100A
Käyttölämpötila
0 - 45 ℃
BMS-toiminto
Akunhallintajärjestelmä (BMS) Sisäänrakennettu, jännite- ja virtasuojaus ylilatausta ja purkautumista varten, tukee CAN/RS485/RS232


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Shenzhen, Guangdong

Sijainti
Shenzhen, Guangdong