Luettelo

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

03.05.2023 16:00

RS Rock Drilling - Laadukkaiden poratyökalujen ja tarvikkeiden ratkaisu yhdestä paikasta

Vastaa ilmoitukseen

Luotettavat ja tehokkaat porausratkaisut kaivos-, rakennus- ja geoteknisiin sovelluksiin

Tervetuloa RS Rock Drilling -yritykseen, joka on oikea lähde kaikille poraustyökalutarpeillesi. Olemme erikoistunut huippuvasaraporaustyökalujen, porausreiän poraustyökalujen, poratankojen, PDC-piikkien ja erilaisten poratyökalujen lisävarusteiden valmistaja, jolla on vuosien kokemus alalta.

RS-tuotteet:

RS Rock Drillingillä olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme kattavan valikoiman poraustyökaluja ja tarvikkeita erilaisiin poraussovelluksiin. Huippuvasaraporaustyökalumme on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista suorituskykyä ja tehokkuutta, kun taas porausreiän poraustyökalumme ovat ihanteellisia syvien reikien poraukseen. Poratankomme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Lisäksi PDC-poranterämme ovat uusin lisäys tuotevalikoimaamme, ja ne tarjoavat parempaa poraustehokkuutta ja pidempää poranterän käyttöikää.

RS Technology:

Meillä on erittäin ammattitaitoinen tekninen tiimi, joka on omistautunut suunnittelemaan ja valmistamaan korkealaatuisia poratyökaluja, jotka täyttävät alan standardit. Nykyaikaiset tuotantolaitoksemme ja tiukat laadunvalvontaprosessimme varmistavat, että jokainen tehtaalta lähtevä tuote täyttää laatuvaatimuksemme.

RS-palvelut:

Me RS Rock Drillingillä uskomme, että asiakastyytyväisyys on avainasemassa. Siksi tarjoamme kattavat myynnin jälkeiset palvelut, kuten teknistä tukea, tuotekoulutusta ja huoltopalveluja, varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hyödyn tuotteistamme.


RS Rock Drilling on yhden luukun ratkaisu korkealaatuisiin poratyökaluihin ja tarvikkeisiin. Etsitpä sitten huippuluokan vasaraporaustyökaluja, porausreiän poraustyökaluja, poratankoja, PDC-piikkejä tai poratyökalujen lisävarusteita, meiltä saat kaiken irti. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin saat lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Henan

Sijainti
Zhengzhou