Luettelo

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Käynnistyi "Medical Device" suorituskyvyn kasvuvauhti "keväällä"

Vastaa ilmoitukseen

Kiinan lääkinnällisten laitteiden teollisuus on tärkeä osa Kiinan lääketeollisuutta.

viime vuosina lääkinnällisten laitteiden teollisuus on kehittynyt nopeasti ihmisten elintason parantumisen ja terveellisen elämän tavoittelun myötä. Myös lääkinnällisten laitteiden korkean tarkkuuden metalliosien kysyntä on kasvanut.

Markkinoiden koon osalta Kiinan lääkinnällisten laitteiden markkinoiden koko on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Markkinatutkimuslaitosten tutkimustietojen mukaan Kiinan lääkinnällisten laitteiden markkinoiden laajuus on kasvanut viime vuosina noin 10 prosenttia, ja niiden odotetaan säilyttävän nopean kasvusuuntauksen lähivuosina.

1. Markkinoiden kokonaistilanne

Lääkinnällisten laitteiden maailmanlaajuisten markkinoiden laajuus kasvaa edelleen. Tilastojen mukaan maailmanlaajuiset lääkinnällisten laitteiden markkinat ovat ylittäneet 440 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuonna 2020, ja odotetaan, että maailmanlaajuiset lääkinnällisten laitteiden markkinat ylittävät 800 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuonna 2030, ja niiden vuotuinen kasvuvauhti on 6,3 prosenttia vuosina 2020-2030.

Kiinan lääkinnällisten laitteiden markkinat kehittyvät nopeasti, ja kasvuvauhti ylittää maailmanlaajuisen keskimääräisen kasvuvauhdin. Vuosina 2015-2020 kotimaan markkinoiden koko kasvoi 312,6 miljardista juanista 778,9 miljardiin juaniin, ja yhdistetty vuotuinen kasvuvauhti oli 20 prosenttia. Markkinoiden koon arvioidaan ylittävän 2,2 biljoonaa juania vuonna 2030, ja vuosien 2020-2030 aikana vuotuisen kasvuvauhdin odotetaan nousevan 11 prosenttiin, mikä on lähes kaksinkertainen maailmanmarkkinoiden tasoon verrattuna.

2、Laitteidenmyynti- ja palvelusegmentti

Viime vuosina lääkinnällisten laitteiden myynnistä ja palvelusta on tullut tärkeä lääketeollisuuden alatoimiala. Kansallisten politiikkojen lisääntyessä markkinat standardisoituvat entisestään, ja alan johtavat yritykset valtaavat suuremman markkinaosuuden. Tulevaisuudessa laitteiden myynti- ja palvelusegmentti on erittäin tärkeä, ja jos yritykset haluavat saavuttaa suuremman markkinaosuuden tulevilla markkinoilla, niiden on aktiivisesti mukautettava kehitysstrategiaa ja vahvistettava palvelujen rakentamista.

Kun ihmisten huomio terveyteen lisääntyy jatkuvasti, lääkinnällisten laitteiden teollisuudella on erittäin laajat kehitysnäkymät, ja kaikilla sairaanhoidon segmenteillä on valtavia kehitysmahdollisuuksia. Jotta asianomaiset yritykset voisivat johtaa tulevia markkinoita, niiden on jatkettava kovaa työtä teknologian tutkimuksessa ja kehittämisessä, markkinoiden laajentamisessa jne. Tulevaisuudessa uusien tuotteiden jatkuva kehittäminen ja lanseeraus edistää edelleen huippuluokan lääkinnällisten laitteiden markkinoiden kasvua.

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd. on työskennellyt lääkinnällisten laitteiden tarkkuusosien teollisuudessa yli 20 vuotta, ja se on erikoistunut metallurgisiin prosesseihin, kuten metallijauheen ruiskuvaluun, jauhemetallurgiaan, CNC-jyrsintään ja tarkkuusvaluun. Tarjoamme erilaisia korkean tarkkuuden ja korkealaatuisia lääketieteellisten laitteiden osien räätälöintipalveluja. Meillä on yli 20 kehittynyttä erityyppistä valukonetta, joiden vetoisuus vaihtelee 6T: stä 200T: hen, ja voimme valmistaa erilaisia tuotteita, kuten laakereita, tarkkuuspyörästöjä ja vaihdelaatikoita, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tuotteita, nokkia, ohjaustankoja, rakenneosia jne. asiakkaiden vaatimusten mukaan. Toivomme, että voimme edistää lääketieteellisen liiketoiminnan kehitystä.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Guangdong Province

Sijainti
Shenzhen