Luettelo

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Voiko nestemäinen typpi Dewar-painesäiliössä vahingoittaa ihmisiä?

Vastaa ilmoitukseen

Monilla ihmisillä on kysymys: Onko Dewar-painesäiliön käyttö vaarallista? Onko nestemäisestä typestä vapautuva kaasu haitallista ihmisille? Miten Dewar-painesäiliötä käytetään oikein ja silti turvallisesti?

Kun saat Dewar-painesäiliöt, sinun on ensin tarkistettava, että Dewar-painesäiliöt ovat hyvässä kunnossa, että niissä ei ole lommoja tai kolhuja, erityisesti, että tyhjiöventtiili on ehjä ja että säiliö ei ole jäässä. Nestemäinen typpi haihtuu jatkuvasti typeksi, joka ei ole myrkyllistä, joten ihmiskehoon kohdistuvista haitallisista vaikutuksista ei tarvitse huolehtia. Säiliötä täytettäessä on oltava varovainen, ettei nestemäistä typpeä roisku tuuletusaukon kautta eikä sitä roisku keholle, sillä nestemäisen typen lämpötila on hyvin alhainen ja se voi helposti aiheuttaa paleltumia.

On tärkeää tarkastaa runko usein huurteen varalta ja lopettaa säiliön käyttö, jos säiliön ulkopinnalla on huurretta. Erityisen tulpan sijasta Dewar-säiliöiden erityinen TipChiChi-tulppa ottaa huomioon typen haihtumisen ja varmistaa näin Dewar-säiliöiden turvallisen käytön. Muut tulpat voivat räjähtää, jolloin Dewar Vessels sulkeutuu, jolloin pullossa oleva typpi ei pääse mihinkään.


Dewar-painesäiliöt toimitetaan suoraan valmistajalta, älä huolehdi huoltopalvelusta, ota yhteyttä meihin osoitteessa

.Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
High-tech Industrial Development Zone of Zhengzhou, 289 West Third Ring Road, Building 11, 1305

Sijainti
Zhengzhou