Luettelo

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

15.05.2023 00:00

ZhuSun Electronics: RJ45/SFP/USB-liittimen ja LAN-muuntajan valmistaja ja suunnittelija.

Vastaa ilmoitukseen

Tärkeimmät tuotteet: Tuotteet: RJ45-liitin, LAN-muuntaja, SFP-liitin, USB-liitin jne: 1. 10+ vuoden valmistuskokemus 2. OEM / ODM tuettu 3. ISO 9001: 2008, ROHS, CE, FCC sertifioitu 4. Teollisuusluokan tuotteet 5. 100 % testattu (ei vain erätestattu) 6. Laatutakuu: 5 vuotta 7. EXW-hinta 8. Lyhyt toimitusaika 9. Ilmaiset näytteet

Yueqing ZhuSun Electronics Co., Ltd., perustettu vuonna 2010, on yritys, joka on erikoistunut viestintäpohjaisten liittimien ja komponenttien kehittämiseen, tuotantoon ja myyntiin, ja se on sitoutunut tarjoamaan asiakkaille kattavia liitäntätuote- ja sovellusratkaisuja. Päätuotteitamme ovat RJ45-liittimet, LAN-muuntajat, SFP-liittimet ja USB-liittimet, joita käytetään laajalti PC-emolevyissä, kytkimissä, reitittimissä, kehityspaneeleissa, kameroissa, esineiden internetissä ja muissa viestintälaitteissa ja -aloilla.

Sijaitsemme Wenzhoussa, Zhejiangin maakunnassa Kiinassa, jossa on kätevä kuljetus. Omistettu voimakas tutkimus- ja kehitystiimi, erittäin valvottu laadunhallintajärjestelmä ja harkittu asiakaspalvelu, kokeneet työntekijämme ovat aina käytettävissä keskustelemaan vaatimuksistasi ja tarjoamaan ammattimaisia kokonaisratkaisuja vahvalla teknisellä tuella. OEM- ja ODM-tilaukset ovat tervetulleita ja pystymme toimittamaan tavarat lyhyessä ajassa. Lisäksi olemme saaneet ISO9001: 2000-, RoHS-, CE- ja FCC-sertifikaatit.

Tuotteitamme myydään hyvin kaikissa kaupungeissa ja maakunnissa ympäri Kiinaa, ja niitä viedään myös asiakkaille sellaisissa maissa ja alueilla kuin Saksa, Ranska, Englanti, Yhdysvallat, Singapore, Korea, Kanada, Venäjä ja Japani jne. Luotettava laatu ja erinomainen maine ovat saaneet meidät erittäin kiitollisiksi asiakkaiden keskuudessa kotimaassa ja ulkomailla.

Uskomme vakaasti, että tekninen vahvuutemme ja laadukas palvelumme tekevät meistä pysyvän kumppanin, ja toivotamme lämpimästi tervetulleiksi asiakkaat kotimaasta ja ulkomailta luomaan yhteistyötä ja luomaan valoisan tulevaisuuden kanssamme yhdessä.

 


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Zhejiang

Sijainti
Wenzhou