Luettelo

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2023 00:00

Miten Dewar-pullot toimivat?

Vastaa ilmoitukseen

Ostamme yleensä Dewar-pulloja sellaisten näytteiden säilyttämiseen, jotka on pakastettava nestemäisessä typessä, kuten biologiset elimet, eläinten sperma, verinäytteet, kudokset, rokotteet, virukset jne. Saatat ihmetellä, voiko tällainen säiliö todella säilyttää nestemäistä typpeä -196 °C:ssa ja miten se tekee sen?

Vastaus on kyllä. tianChi KGSQ Dewar-pullo on kaksikerroksinen rakenne, sisä- ja ulkokerrokset on valmistettu lujasta lentokonealumiinista, ja sisä- ja ulkokerrokset on yhdistetty vain kaulaputkella, joka on erityinen FRP-rakenne, jolla on erinomainen lämmöneristys, niin että ulkokerroksen lämpöä tuskin voidaan siirtää sisäkerrokseen kahden kerroksen välisen tyhjiökerroksen kautta, mikä vähentää huomattavasti nestemäisen typen haihtumisnopeutta ja parantaa Dewar-pullon kykyä ylläpitää sisäistä lämpötilaa.

Sitten asetamme säilytettävän näytteen säiliöön kantokauhan kautta, peitämme sen erityisellä kaulatulpalla ja voimme hyödyntää nestemäisen typen matalalämpötilaominaisuuksia näytteen pitämiseksi aktiivisena. On tärkeää, että näytettä poistettaessa ei oleskella liian kauan kaulaputken yläosassa. Kaulaputken ylä- ja alaosan lämpötila on erilainen, ja mitä korkeampi lämpötila, sitä korkeampi lämpötila, mikä on väistämätöntä ja jotain, mitä meidän on valvottava itse.

TianChi KGSQ nestetyppisäiliöt toteuttavat tiukasti "Nestemäisen typen biologisten säiliöiden GB / T 5458-2012" laatuvaatimuksia tuotannossa, ja kaikki tuotteet ovat läpäisseet tuotteiden laadunvalvonta- ja tarkastuslaitoksen toimintatestin. Olemme läpäisseet ISO9001- ja EU:n CE-laatusertifioinnin. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja täydellistä huoltopalvelua, ota rohkeasti yhteyttä meihin..Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Henan