Luettelo

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

17.05.2023 00:00

Onko nestetyppisäiliöissämme nestemäistä typpeä?

Vastaa ilmoitukseen

Kun vertaat ja ostat nestemäisen typen säiliöitä, sinulla on varmasti tämä kysymys: tuleeko ostamani nestemäisen typen säiliön mukana nestemäistä typpeä kuten kivennäisvettä? Vastaus on ei, nestemäisen typen säiliö ei tule nestemäisen typen kanssa.

Ensinnäkin nestemäistä typpeä on kuljetettava erittäin huolellisesti, nestemäisen typen lämpötila on -196 ℃, jos se vuotaa vahingossa kuljetuksen aikana, se voi aiheuttaa vammoja ihmisille, mikä on enemmän kuin tappion arvoista. Toiseksi, jos ostat varastotyyppisen nestetyppisäiliön, jossa on nestemäistä typpeä, sinun on huolehdittava siitä, vahingoittuuko kaulaputki tiellä tapahtuvan ravistelun vuoksi, ja jos kaulaputki on vahingoittunut, nestetyppisäiliötä ei voi käyttää.

Siksi nestetyppisäiliömme ei tule nestemäisen typen kanssa, joten mistä nestemäinen typpi tulee? Yleensä nestemäistä typpeä myydään paikallisissa kaasumarketeissa ja kemiantehtaissa, mutta oman turvallisuutesi vuoksi täytä säiliö nestemäisellä typellä ja varo paleltumia. Vaikka laitteessa ei olisikaan nestemäistä typpeä, toimitamme mukaan ämpärin ja suojakannen mallista riippuen. Olemme sekä myyjä että tuottaja, jokainen nestemäisen typen säiliö käy läpi useita prosesseja ja tiukkoja testejä.

TianChi KGSQ nestemäisen typen säiliöt toteuttavat tiukasti "nestemäisen typen biologisten säiliöiden GB / T 5458-2012" laatuvaatimuksia tuotannossa, ja kaikki tuotteet ovat läpäisseet tuotteen laadunvalvonta- ja tarkastuslaitoksen toiminnallisen testin. Olemme läpäisseet ISO9001- ja EU:n CE-laatusertifioinnin. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja täydellistä huoltopalvelua, ota rohkeasti yhteyttä meihin..Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Henan

Sijainti
Zhengzhou