Luettelo

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

18.05.2023 00:00

Miten uusi Dewar-pullo täytetään oikein nestetypellä?

Vastaa ilmoitukseen

Ostetuissa Dewar-purkeissa ei ole nestemäistä typpeä, vain pullo, joten miten täytämme nestemäisen typen oikein ja turvallisesti? Kun olet saanut juuri ostetun purkin, tarkista, onko purkin ulkopinnassa kuoppia tai rikkoutumia, onko sisäpuoli kuiva ja onko purkin sisällä vieraita esineitä. Kun nämä on varmistettu, voimme aloittaa nestemäisen typen täyttämisen.

Kun täytät nestemäistä typpeä, jäähdytä säiliö valmiiksi, kaada siihen ensin pieni määrä nestemäistä typpeä ja täytä se vasta sen jälkeen. Nestemäinen typpi on täytettävä hyvin ilmastoidussa paikassa, mahdollisuuksien mukaan ulkona. Jos se on välttämätöntä tehdä sisätiloissa, avaa ikkunat ja ovet hyvän ilmanvaihdon ylläpitämiseksi, jotta vältetään nestemäisen typen haihtumisesta ilmaan aiheutuva alhaisen happipitoisuuden vaara. Täyttö nestemäisellä typellä olisi tehtävä hitaasti ja pieninä määrinä, jotta täyttöprosessi olisi sujuvampi. Ensimmäisen nestemäisen typen ruiskutuksen tulisi olla noin kolmannes Dewar-pullon tilavuudesta, minkä jälkeen nestemäisen typen säiliön tulisi antaa jäähtyä 24 tuntia, minkä jälkeen se täytetään vähitellen tarvittavaan tilavuuteen.

On tärkeää huomata, että nestemäisen typen täyttämisessä on käytettävä hyvää suojaa, sillä nestemäisen typen erittäin alhainen lämpötila voi aiheuttaa paleltumia ihmiskeholle.

TianChi KGSQ nestemäisen typen säiliöt toteuttavat tiukasti "nestemäisen typen biologisten säiliöiden GB / T 5458-2012" laatuvaatimuksia tuotannossa, ja kaikki tuotteet ovat läpäisseet tuotteiden laadunvalvonta- ja tarkastuslaitoksen toiminnallisen testin. Olemme läpäisseet ISO9001- ja EU:n CE-laatusertifioinnin. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja täydellistä huoltopalvelua, ota rohkeasti yhteyttä meihinVastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Henan

Sijainti
Zhengzhou