Luettelo

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

19.05.2023 00:00

Miten voin kertoa, kuinka paljon nestemäistä typpeä on Dewar-pullossa?

Vastaa ilmoitukseen

Kun käytämme Dewar-pulloja näytteiden säilyttämiseen, nestemäinen typpi haihtuu koko ajan typpikaasuksi, joten nestemäisen typen määrä Dewar-pullossa vähenee hitaasti, kunnes se häviää, mutta pullossa olevan nestemäisen typen määrän vähetessä myös nestemäiseen typpeen upotettujen näytteiden lämpötila muuttuu, joten on varmistettava, että nestemäisen typen määrä on riittävä.

Ensinnäkin voimme määrittää pullossa olevan nestemäisen typen määrän punnitsemalla tyhjän pullon, kun saamme Dewar-pullon, ja punnitsemalla sen uudelleen sen jälkeen, kun se on täytetty nestemäisellä typellä, ja vähentämällä siitä nestemäisen typen kokonaispaino. Tämän jälkeen punnitaan pullo 3-5 päivän välein, jotta saadaan selville, kuinka paljon nestemäistä typpeä on jäljellä, mutta tämä menetelmä on aikaa vievä eikä sitä yleensä oteta käyttöön. Toinen menetelmä on ottaa kiinteä puutikku, merkitä asteikko tikkuun ja laittaa se Dewar-pulloon, ja pakkasen sijainti sen poistamisen jälkeen on pullossa olevan nestemäisen typen korkeus. Toinen tapa on TianChin hälytys, jota käytetään yleensä laboratorioissa. Anturi asetetaan näytteen yläpuolelle kuljetusämpäriin tai -koriin, ja hälytys aktivoituu, kun nestemäinen typpi laskee anturin asentoon, mikä on kätevä ja tarkka tapa tietää nestemäisen typen korkeus. Hälyttimen hinnan vuoksi on kuitenkin yleensä helpompaa ja nopeampaa käyttää toista menetelmää, mutta on tarpeen ryhtyä suojatoimenpiteisiin paleltumien estämiseksi.

TianChi KGSQ nestetyppisäiliöt toteuttavat tiukasti "nestetyppi-biologisten säiliöiden GB / T 5458-2012" laatuvaatimuksia tuotannossa, ja kaikki tuotteet ovat läpäisseet tuotteiden laadunvalvonta- ja tarkastuslaitoksen toimintatestin. Olemme läpäisseet ISO9001- ja EU:n CE-laatusertifioinnin. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja täydellistä huoltopalvelua, ota rohkeasti yhteyttä meihin.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Henan

Sijainti
Zhengzhou