Luettelo

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

22.05.2023 00:00

Automaattinen nestemäisen typen täyttö - itsepaineistavat nestemäisen typen säiliöt

Vastaa ilmoitukseen

Nestemäisen typen säiliöitä valmistetaan sellaisten näytteiden säilyttämiseksi, jotka tarvitsevat matalalämpötilaympäristön pysyäkseen aktiivisina, mutta vaikka säiliöt olisi suunniteltu tarkasti, käsin valmistetut säiliöt eivät pysty pysäyttämään nestemäisen typen haihtumista, mikä edellyttää säiliöiden jatkuvaa täyttämistä nestemäisellä typellä. Jopa -196 °C:n nestemäisen typen täyttö voi kuitenkin helposti aiheuttaa ihmisille paleltumia. Tämän ongelman ratkaisemiseksi TianChi on tuonut markkinoille itsepaineistettavat nestemäisen typen säiliöt.

Toisin kuin tavalliset nestemäisen typen säiliöt, itsepaineistettava nestemäisen typen säiliö täytetään nestemäisellä typellä automaattisesti automaattisen paineistuksen avulla. Sen sisä- ja ulkokerrokset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jolla on erinomainen korroosionkestävyys ja lämmöneristys, ja keskellä oleva tyhjiökerros on täytetty adsorbentilla, joka on ohut tuotu monikerroksinen komposiittimateriaali, jossa ei ole öljyä ja rasvaa ja jolla on erinomainen lämmöneristys. Samalla säiliön suulla oleva venttiili ohjaa säiliössä olevan nestemäisen typen ulostuloa. Kun haluat täyttää nestemäistä typpeä muihin nestemäisen typen säiliöihin, sinun tarvitsee vain avata tehostusventtiili ja tarkkailla säiliön paineen nousua ≥0,05 MPa: iin, ja sitten nestemäinen typpi voidaan täyttää automaattisesti tyhjennysventtiilin irrottamisen jälkeen, mikä ei vaadi ihmisen tyhjennystä eikä sähkö vaikuta, todella automaattinen itsestään paineistettu nestemäisen typen säiliö.

TianChi KGSQ nestemäisen typen säiliöt toteuttavat tiukasti "nestemäisen typen biologisten säiliöiden GB / T 5458-2012" laatuvaatimuksia tuotannossa, ja kaikki tuotteet ovat läpäisseet tuotteiden laadunvalvonta- ja tarkastuslaitoksen toimintatestin. Olemme läpäisseet ISO9001- ja EU:n CE-laatusertifioinnin. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja täydellistä huoltopalvelua, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Henan

Sijainti
Zhengzhou