Luettelo

Myy Fresh Container pinottava säilytyslaatikko jääkaapin vihannesten ja hedelmien säilytysjärjestelijälle

30.05.2023 00:05

Myy Fresh Container pinottava säilytyslaatikko jääkaapin vihannesten ja hedelmien säilytysjärjestelijälle

Vastaa ilmoitukseen

Tuotetiedot
Jääkaapin säilytysastia- Tämä tuorelaatikko on suunniteltu kirkkaalla läpinäkyvällä seinällä ja sisäpuolella olevalla pienemmällä suodatinkorilla, jossa on reikiä, jotta voit pestä vihannekset ja hedelmät helposti. Ja siinä on kansi, joka pitää hedelmät, vihannekset, lihat jne. elintarvikkeet pysyvät tuoreina paljon kauemmin.


Laadukas materiaali- Säiliö on valmistettu BPA-vapaasta elintarvikekelpoisesta PET- ja PP-muovista. Materiaali sopii säilytettäväksi alhaisessa lämpötilassa, kuten jääkaapissa. Mutta älä laita sitä mikroaaltouuniin.

Monikäyttöinen säilytys- Säiliö ei ole vain vihanneksille ja hedelmille, vaan myös lihalle, hummerille, mereneläville, voille, Baconicille ja kuiville hedelmille, mitä tahansa haluat säilyttää. Kansi on suunniteltu tiivisteellä, ilmatiiviillä ja vesitiiviillä, jotta ruoka pysyy tuoreena sisällä.

Käytetään vapaasti kotona kaikkialla- Verrattuna raskaisiin lasisäiliöihin, tämä tilansäästäjä on myös selkeä, mutta kevyt ja helppo kuljettaa. Ne ovat erittäin tukevia ja kestäviä. Helppo puhdistaa. Upeat tuotesäästöastiat saavat jääkaapin ja kodin näyttämään siistiltä ja järjestetyltä.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Zhejiang