Luettelo

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

26.05.2023 01:00

KGSQ Dewar-pullo, takaa kuljetusturvallisuuden ja huolettomuuden

Vastaa ilmoitukseen

Dewar-pullot jaetaan yleensä varastointityyppiin ja kuljetustyyppiin. Normaaleissa varastointiolosuhteissa riittää, että käytetään varastointityyppisiä Dewar-pulloja, jotka voivat saada nestemäisen typen haihtumaan hitaammin ja varastoimaan pidempään, mutta väistämättä tulee kuljetustilanteita, miten varmistamme Dewar-pullojen ja pullossa olevan nestemäisen typen turvallisen kuljetuksen, kun matka on kuoppainen.

TianChi-kuljetettavissa Dewar-pulloissa on erityinen tärinänestorakenne, jossa on sisä- ja ulkokerrosten välinen kiinnike, joka vähentää sisäkerroksen ja kaulaputken tärinän amplitudia, joka on tukeva ja kestävä eikä sitä ole helppo vaurioittaa; kevyt lentokonealumiinimateriaali on korroosionkestävää ja sillä on vahva lämmönsäilytyskyky; sisä- ja ulkosandwichin välissä oleva tyhjiökerros täytetään eristysmateriaalilla ja kääritään iteratiivisesti käyttäen kehittynyttä tekniikkaa nestemäisen typpeä Dewar-pulloissa haihtuvan nesteen hyvän haihtumisen takaamiseksi.

Olemme tuottaja, jokainen Dewar-pullo täällä on käsintehty tehtaalla, prosessin ja testauksen kerrosten jälkeen, jotta varmistetaan, että ei ole mitään ongelmaa sen jälkeen, kun kartonki ja täytetty pakkaus kuljetetaan käsiinne. Olemme takaaja, viiden vuoden tyhjiötakuu, ISO9001, EU CE-laatusertifikaatti.

TianChi KGSQ nestemäisen typen säiliöt toteuttavat tiukasti "nestemäisen typen biologisten säiliöiden GB / T 5458-2012" laatuvaatimuksia tuotannossa, ja kaikki tuotteet ovat läpäisseet tuotteen laadunvalvonta- ja tarkastuslaitoksen toiminnallisen testin. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja täydellistä huoltopalvelua, ota rohkeasti yhteyttä meihin!Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Henan

Sijainti
Zhengzhou