Luettelo

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

30.05.2023 01:05

Dewar-pullon nestemäisen typen haihtuvuus on sama? Valmistaja kertoo

Vastaa ilmoitukseen

Dewar-pullot ovat kryogeenisiä säilytysastioita, joita käytetään pääasiassa laboratorioissa, kotieläintaloudessa jne. Dewar-pulloja ostaessamme herää aina kysymys, ovatko kaikki Dewar-pullot haihtuvia tietyssä määrin? Miten määritetään Dewar-pullojen haihtuvuus?

Tutustuttuamme TianChi Dewar-pulloihin tiedämme, että Dewar-pullojen haihtuvuus määräytyy monien tekijöiden mukaan, kuten ulkolämpötila, Dewar-pullojen tyhjiötaso, Dewar-pullojen koko, Dewar-pullojen tyyppi jne., jotka kaikki vaikuttavat nestemäisen typen haihtuvuuteen. saada tuloksia, jotka ovat parempia kuin kansallinen standarditaso. "Jos nestemäinen typpi haihtuu liian nopeasti, meidän on harkittava, onko tyhjiö epäkunnossa." TianChi-valmistaja sanoo niin. Mitä suurempi Dewar-pullon kaliiperi on, sitä nopeammin nestemäinen typpi haihtuu, joten valitse eri kaliiperin Dewar-pullo, jotta voit hyödyntää sitä tehokkaasti täysin näytteen koon mukaan. Varastointi-Dewar-pullojen haihtuvuus on alhaisempi kuin kuljetuspullojen, ja ne säilyttävät nestemäistä typpeä pidempään.

TianChi KGSQ -nestetyppisäiliöt toteuttavat tiukasti "Nestemäisen typen biologisten säiliöiden GB/T 5458-2012" laatuvaatimuksia tuotannossa, ja kaikki tuotteet ovat läpäisseet tuotteiden laadunvalvonta- ja tarkastuslaitoksen toiminnallisen testin. Olemme läpäisseet ISO9001- ja EU:n CE-laatusertifioinnin. Olemme valmistaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja täydellistä huoltopalvelua, ota rohkeasti yhteyttä meihin.



.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Henan

Sijainti
Zhengzhou