Luettelo

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

10.05.2024 01:05

Millaista säiliötä käytetään nestemäisen typen säilyttämiseen?

Vastaa ilmoitukseen

Nestemäinen typpi on -196 celsiusasteen lämpötilassa olevaa nestemäistä typpeä, jota käytetään yleensä sellaisten näytteiden säilyttämiseen, jotka on pidettävä aktiivisina matalassa lämpötilassa, kuten elimet, verinäytteet, sperma, virukset, rokotteet jne. Pelkkä nestemäinen typpi ei riitä, tarvitsemme myös säiliön, jossa nestemäistä typpeä säilytetään näytteitä säilyttäen, mikä on Dewar-pullo.

Dewar-pullossa on kaksikerroksinen rakenne, jossa käytetään tyhjiöeristyksen periaatetta, tyhjiökerros kahden kerroksen välillä lisää eristysmateriaalia sen varmistamiseksi, että nestemäinen typpi vaikuttaa vähemmän ulkoiseen lämpötilaan, käytetään nestemäisen typen ammattikäyttöön tarkoitettujen säiliöiden pitämiseen. Ei vain varmistaa nestemäisen typen vähentää haihtumista, mutta myös tehdä erittäin alhainen lämpötila nestemäisen typen ei vaikuta ihmiskehon koskettaa Dewar pullo, jotta varmistetaan turvallisuutemme. Säiliön suussa olemme suunnitelleet uran kauhan ja jäädytystelineen, eli näytteiden pitämiseen käytettävän säiliön, pitämiseen.

TianChi KGSQ Dewar-pullo keskittyy Dewar-pullon valmistukseen 13 vuoden ajan, luotettavalla valmistusprosessilla, jotta varmistetaan Dewar-pullon huoleton käyttö, kaikki tuotteet ovat läpäisseet tuotteen laadunvalvonta- ja tarkastuslaitoksen toiminnallisen testin. Olemme läpäisseet ISO9001- ja EU CE-laatusertifikaatin. Olemme valmistaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja täydellistä huoltopalvelua, ota rohkeasti yhteyttä meihin


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Henan

Sijainti
Zhengzhou