Luettelo

mingyu CPC30-A sähkötrukki

31.05.2023 00:00

mingyu CPC30-A sähkötrukki

Vastaa ilmoitukseen

MYZG CPC30-A Sähköinen haarukkatrukki

Sähköinen haarukkatrukki
3,000lbs nostokapasiteetti

Uusimman sukupolven CPD30-sähkötrukki on suunniteltu liikkumaan vapaasti koko toimintaympäristössä. Uusi muotoiltu ohjauspyörä\ uusi jarrujärjestelmä ja helppokäyttöiset vivut takaavat täydellisen käsittelyn. ylimääräinen jalkatila vähentää kuljettajan väsymystä merkittävästi. Uusi leveä, liukumaton askelma tekee sisään- ja ulosnoususta helppoa ja turvallista.

1. Vahva suorituskyky, erinomainen ja tehokas

Kolme S/M/H-kokoonpanoa voidaan valita haluttaessa. M/H-kokoonpanon malleissa on ylivoimainen kokonaissuorituskyky, joka on verrattavissa polttoainekuorma-autoihin, ja niiden käyttötehokkuus on merkittävästi parantunut.

2. Älykäs turvallisuus, kattava suojaus


Kaarteen hidastustoiminto: automaattinen hidastustoiminto kaarteessa, joka voi vähentää kaatumariskiä kaarteessa;

Ohjauspyörä käynnistää ohjauksen: ohjauspyörä voi käynnistää suoraan ohjaustoiminnon ja antaa tarvittavan polttoainemäärän ohjauspyörän nopeuden mukaan;

Värinäytöllinen instrumentti: Kiinan- ja englanninkielinen kytkentä, akun näyttö, rengaskulma ja muut tiedot yhdellä silmäyksellä, enemmän toimintoja, kätevämpi käyttö;

PES kolmen nopeuden tila: erilaisia nopeustiloja voidaan valita vapaasti työskentelyolosuhteiden mukaan toiminnan tehokkuuden varmistamiseksi.

Kädensija, jossa on torvikytkin peruuttamisen jälkeen, tekee ajamisesta turvallisempaa;

Litiumakku lämmitetään automaattisesti alhaisessa lämpötilassa, ja sillä on erinomainen alhaisen lämpötilan sopeutumiskyky.


3. ihmisen ja koneen optimointi, mukava ajaminen


Jarrunesteen sijainti on helposti saavutettavissa, on helpompi tarkistaa ja täydentää;

Maston optimointi ja katon suojakehyksen leimaaminen voivat parantaa näkökenttää ja varmistaa turvallisuuden;

USB-virtalähteen muotoilu on intiimimpi.


4. Jarrunesteen sijainti on helposti saavutettavissa. Luotettavaa laatua, turvallista ja huoletonta


Integroitu valettu vetoakseli ja vahvistettu valettu ohjausakseli ovat osoittautuneet markkinoilla pitkään, kypsiksi ja luotettaviksi, ja masto on optimoitu voimasuunnittelua varten, mikä parantaa kokonaissuorituskykyä ja takaa tehokkaasti käyttöturvallisuuden.


5. Vaikeat olosuhteet, huoleton toiminta

IPX4-vesitiivis: ajoneuvo kytketään päälle simuloimaan lyhytaikaista 5000L sadekuurotestiä 15 minuutin ajan, ja trukki voi toimia jatkuvasti ilman vikaa

Koko trukki kestää 200mm 10 minuutin ajan, ja koko trukilla ei ole mitään ongelmia

Koko trukkia käytetään vuorotellen 6 tuntia kylmävarastossa -20 ℃:ssa, ja pysäköidään kylmävarastoon 12 tunniksi, trukki on häiriötön ja voi toimia jatkuvasti

Simuloi kuoppaista tietä

VAKIO-OMINAISUUDET

Vakaus

Edistyksellinen käyttömoottorin rinnakkainen sijoittelu ja alempana sijaitseva akku alustan pohjaan asti takaavat trukille hyvän vakauden.

Mukava

Uusi muotoiltu laajakatselumasto tarjoaa paremman näkyvyyden eteenpäin.

Edistyksellinen

Monitoiminen suuri LED-kojelauta tarjoaa käyttötunnit, akun tehon ja itsediagnoositoiminnot sekä korkean tarkkuuden myös huonoissa olosuhteissa.

Huoltokyky

CE-sertifikaatti on saatavilla.

Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
中国

Sijainti
明宇重工