Luettelo

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

02.06.2023 15:00

Mitä tehdä, kun Dewar-pullon paine on korkea?

Vastaa ilmoitukseen

Dewar-pulloja käytettäessä huomaamme joskus, että Dewar-pullojen paine nousee, ja olemme huolissamme toimintahäiriöistä. Mikä aiheuttaa paineen nousun? Mitä meidän pitäisi tehdä?

Ensinnäkin se voi johtua pienestä kaasun määrästä, jos päivittäinen kaasun käyttö on alle noin 2,8 standardikuutiometriä, paine nousee. Toiseksi se voi johtua ylitäytöstä, jos pullon sisäinen paine voi nousta jyrkästi täytön jälkeen, ja vaaran mahdollisuus on olemassa, joten ylitäyttöä on vältettävä. Kolmanneksi se voi johtua myös tehostimen säätöventtiilin virheellisestä asetuksesta tai toimintahäiriöstä. Kun käyttöpaine ylittää vaaditun paineen ja pysyy sitä korkeampana paineistamisen jälkeen, meidän on säädettävä paineistusventtiili uudelleen vaadittuun paineeseen. Lopuksi korkea Dewar-pullon paine voi johtua myös alipaineen häviämisestä. Kun pullon pinnalla esiintyy hikoilua tai yhtenäistä huurtumista, ota yhteyttä valmistajaan ja palauta se tehtaalle korjattavaksi.

TianChi KGSQ Dewar-pullo keskittyy Dewar-pullon valmistukseen 13 vuoden ajan, sillä on luotettava valmistusprosessi, joka varmistaa Dewar-pullon huolettoman käytön, kaikki tuotteet ovat läpäisseet tuotteen laadunvalvonta- ja tarkastuslaitoksen toiminnallisen testin. Olemme läpäisseet ISO9001-, EU CE-laatusertifikaatin. Olemme valmistaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja täydellistä myynnin jälkeistä palvelua, ota rohkeasti yhteyttä meihin.





.



Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Henan

Sijainti
Zhengzhou