Luettelo

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

50L laboratorio suuri halkaisija nestemäisen typen säiliö

Vastaa ilmoitukseen

TianChi KGSQ alumiiniseos dewar pullo koostuu pääasiassa kuori, vuori, kaula putki, monikerroksinen adiabaattinen runko ja kuljettaa tynnyri, jne. Säiliön kuori ja vuori on valmistettu alumiiniseoslevystä, jonka ominaisuuksia ovat keveys, korkea lujuus alhaisessa lämpötilassa ja korroosionkestävyys jne. Kaulaputki on valmistettu lasiteräksestä, jolla on korkea mekaaninen lujuus ja pieni lämmönjohtavuus.

Suuren halkaisijan sarjassa yhdistyvät alhaisen nestemäisen typen kulutuksen ja keskisuuren liofiilisointiputken kapasiteetin edut. Liofilointitelineen suurempi halkaisija ja kätevä ulosotto soveltuvat biologisten näytteiden pitkäaikaiseen säilytykseen ja näytteiden usein tapahtuvaan ulosottoon.

Monikerroksisessa adiabaattisessa rungossa käytetään alumiinifoliota, jolla on erinomaiset heijastusominaisuudet, heijastavana kuvaruutuna ja materiaaleja, joilla on alhainen lämmönjohtavuus ja alhainen kaasunpoistonopeus, lämmöneristysmateriaalina lämpösäteilyn vähentämiseksi.

Astian kuoren ja sisemmän yksittäisen välissä oleva välikerros on korkeassa tyhjiössä kaasun lämpökonvektion estämiseksi, ja adsorbenttia, jolla on suuri adsorptiokapasiteetti alhaisessa lämpötilassa, käytetään varmistamaan astian pitkäaikainen vakaa ja luotettava suorituskyky, ja tuotteen käyttöikä on vähintään viisi vuotta.

TianChi KGSQ Dewar-pullo keskittyy Dewar-pullojen valmistukseen 13 vuoden ajan, sillä on luotettava valmistusprosessi, joka varmistaa Dewar-pullon huolettoman käytön, ja kaikki tuotteet ovat läpäisseet tuotteen laadunvalvonta- ja tarkastuslaitoksen toiminnallisen testin. Olemme läpäisseet ISO9001- ja EU CE-laatusertifikaatin. Olemme valmistaja, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja täydellistä huoltopalvelua, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen.Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Henan

Sijainti
Zhengzhou