Luettelo

CENTERWAY:stä Centerway Steel Co., Ltd:stä

08.06.2023 00:00

CENTERWAY:stä Centerway Steel Co., Ltd:stä

Vastaa ilmoitukseen

Ammattimainen teräsputkien integroinnin tukeva toimittaja vuodesta 1996.

Centerway Steel Co., Ltd on Allianz Steel Groupin tytäryhtiö, joka on erikoistunut teräsputkien ja putkien liitososien tuotantoon, teräsvarastoon, kotimaiseen ja ulkomaiseen myyntiin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan yhden luukun palvelua teräsputkituotteille asiakkaille ympäri maailmaa.

Centerwayllä on johtava teknologia teräsputkien tuotannossa ja tutkimuksessa kotimaassa ja ulkomailla, kehittyneet ja täydelliset testauslaitokset .Olemme tiukasti ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän mukaisesti paikan päällä tapahtuvaan hallintaan, olemme saaneetISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, CE, AAA-tason luottoluokitussertifioinnin jne. Tuotteemme on tarkastanut ja hyväksynyt SGS, BV, MOODY, TUBOSCOPE ja muut kansainväliset arvovaltaiset kolmannen osapuolen organisaatiot

Centerwayn toimittamia terästuotteita on vuosien ajan sovellettu laajalti insinöörityöhankkeissa, kuten öljyn- ja kaasunporauksessa, putkikuljetuksissa, kaupunkien putkiverkon rakentamisessa, talonrakentamisessa, rannikko- ja satamarakentamisessa, elintarvike- ja lääketehtaiden rakentamisessa.Yhteistyökumppaneitamme on kaikkialla Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idässä, Euroopassa, Afrikassa, Etelä-Amerikassa, Oseaniassa ja yli 100 maassa ja alueella. Tarjoamme myös monia teräsputkituotteita ja -palveluita maailman 500 suurimmalle öljy- ja kaasualan yritykselle, EPC-yrityksille, kuten: PetroChina, Schlumberger, ADNOC, NNPC, ENI, NICO, EGPC, OXY, CCED, OGDCL, PEMEX jne.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
AK

Sijainti
Changsha