Luettelo

Vaahdotuskone pohjan valmistukseen

21.06.2023 00:00

Vaahdotuskone pohjan valmistukseen

Vastaa ilmoitukseen

Vaahdotuskone Sole-valmistukseen on eräänlainen fysikaalinen vaahdotuslaitteisto, joka käyttää ylikriittisen nesteen vaahdotustekniikkaa hiilidioksidin tai typen ruiskuttamiseksi vaahdotusvälineenä ylikriittiseen vaahdotuslaitteistoon niin, että kaasu ja sula raaka-aine sekoittuvat täysin ja leviävät muodostaen yksivaiheisen sekoitetun liuoksen, joka tuottaa suuren määrän liuosta. Painehäviö aiheutti kaasun erottumisen muodostaen suuren määrän kuplaytimiä. Myöhemmässä jäähdytys- ja muovausprosessissa liuoksen sisällä oleva kuplaydin kasvaa ja muodostuu jatkuvasti, jolloin saadaan mikrosoluinen vaahdotettu muovituote. Ylikriittinen vaahdotuslaitteisto on tärkeä laite tämän prosessin toteuttamiseksi. Ammattimaisena ylikriittisten laitteiden suunnittelijana ja valmistajana STRENGTH Equipment voi suunnitella ja valmistaa ylikriittisiä vaahdotuslaitteita massatuotantoon ja laboratoriosovelluksiin tarpeidesi mukaan. Ylikriittisen vaahdotuslaitteen vaahdotusaine voisi olla N2 tai CO2, se on vaahdotusmateriaalin vaatimusten mukaan.

TAIAN STRENGTH tärkein vaahtoaminen laitteet on jalkineet materiaali vaahtoaminen laitteet, levy vaahtoaminen laitteet ja muut korkean teknologian aloilla uuden materiaalin fyysinen vaahtoaminen laitteet. Fyysisiä vaahtoavia tuotteita käytetään laajalti ilmailu- ja avaruusalalla, ilmailussa, suurnopeusjunaliikenteessä, jalkineiden materiaalissa, pakkausmateriaaleissa, urheiluvälineissä, lasten leikkikentällä, ympäristönsuojelun koristeluissa ja muilla aloilla sen ympäristönsuojelun, saasteettomuuden, kemiallisten jäämien ja hajun vuoksi.

Vaahtoavien tuotteiden edut
1. Fysikaaliset vaahdotettavat yksikkökennot ovat ohuempia ja kevyempiä.
2. Fysikaalisilla vaahdotettavilla tuotteilla on paremmat mekaaniset ominaisuudet.
3. Fysikaaliset vaahdotettavat tuotteet ovat kustannustehokkaampia, niissä on vähemmän materiaaleja ja hajoavia materiaaleja.
4ympäristönsuojelu, ei saasteita, NO VOC.

Vaahdotettava materiaali
Erilaisia polymeerielastomeerimateriaaleja, kuten EVA, TPU, PE, PP, ABS, nailon jne.


Sovellus
Fysikaalisesti vaahdotetut ylikriittiset tuotteet ovat laajalti jalkinemateriaaleja, pakkausmateriaaleja, lasten leluja, 5G-viestintää, lattiamattoja, moottoriajoneuvoja, ilmailua, kuntoiluvälineitä, rakennusalan eristysmateriaaleja, ympäristöystävällisiä seinätarroja.




Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina