Luettelo

Resveratrol valmistaja

26.06.2023 11:00

Resveratrol valmistaja

Vastaa ilmoitukseen

Resveratroli on eräänlainen ei-flavonoidi polyfenoliyhdiste, joka on monien kasvien tuottama antitoksiini, kun niitä stimuloidaan. Sitä voidaan syntetisoida rypäleiden lehdissä ja kuorissa, ja se on viinin ja rypäletäysmehun bioaktiivinen ainesosa.



Puhdas resveratroli on värittömiä, mauttomia, veteen liukenematonta, helposti liukenevaa eetteriin, kloroformiin, metanoliin, etanoliin, asetoniin, etyyliasetaattiin ja muihin orgaanisiin liuottimiin, sulamispiste 256-258 ℃ ja sublimoitumislämpötila 261 ℃. Jos se altistuu emäksiselle liuokselle, kuten ammoniakille, se muuttuu punaiseksi, ja kromogeeninen reaktio tapahtuu, jos se altistuu rautakloridi-kaliumferrisyanidille. Tämä ominaisuus auttaa resveratrolin tunnistamisessa.



Luonnon resveratrolilla on sekä cis- että trans-rakenteet. Se esiintyy luonnossa pääasiassa trans-muodossa. Molemmat rakenteet voidaan yhdistää glukoosin kanssa muodostaen cis- ja trans-resveratrolin glykosideja. Cis- ja trans-resveratroliglykosidit voivat suoliston glykosidaasien vaikutuksesta vapauttaa resveratrolia. UV-säteilyn vaikutuksesta trans-resveratroli voi muuttua cis-isomeeriksi.

.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Shanxi