Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
22.07.2023 01:00
Herneproteiini on ensiluokkainen proteiini, joka on eristetty herneistä kehittyneillä prosesseilla sekä matalalämpötila- ja matalapainetekniikalla. Se sisältää 18 ihmisen elimistölle välttämätöntä aminohappoa ja on täydellinen proteiini.
Fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet:
Herneproteiinijauheen vaahdotettavuus ja vaahdon stabiilisuus liittyvät läheisesti pH:han, ionivahvuuteen, konsentraatioon, lämpökäsittelyyn, proteiinien denaturointiasteeseen ja proteiinin tyyppiin. Molemmat lisääntyvät pitoisuuden kasvaessa. Kun pitoisuus saavuttaa 5 %, sen vaahtoamiskyky on optimaalinen; sen vaahdon stabiilisuus kasvaa pitoisuuden kasvaessa, mikä on erityisen merkittävää 60 minuutin kuluttua. Herneproteiinijauheen vaahdotuskyky ja vaahdon stabiilisuus ovat optimaaliset pH 6:ssa, kun taas molemmat heikkenevät pH:n ollessa suurempi tai pienempi; huonoin vaahdotuskyky on pH 2:ssa ja huonoin vaahdon stabiilisuus pH 10:ssä. Herneproteiinilla on alhaisempi öljyn imeytyminen korkeammissa lämpötiloissa ja korkeampi öljyn imeytyminen alhaisemmissa lämpötiloissa, koska öljyn viskositeetti on suurempi alhaisemmissa lämpötiloissa.
.
Kategoria
Tarjous
Valtio
Kiina
Alue
Shanxi