Luettelo

MYZG Q38 pyöräkuormaaja

24.06.2023 01:00

MYZG Q38 pyöräkuormaaja

Vastaa ilmoitukseen

Etukuormaaja koneen kaikki mitat ilmaisilla varaosilla varustettuna

Q38 on MYZG:n itsenäisesti kehittämä tuote. Se on varustettu suuritehoisella Huadong-moottorilla, korkealaatuisella jaetulla kaksoisvaihteella, nelivedolla, täydellä hydraulisella ohjauksella, vahvalla teholla, korkeammalla hyötysuhteella ja vahvemmalla ympäristöön sopeutuvuudella.

q38-kuormaaja on huippuluokan tuote, joka on tarkoitettu pääasiassa irtonaisten materiaalien lastaamiseen ja purkamiseen. Koko kone on kompakti, joustava toiminnaltaan, työtehokkuudeltaan korkea, soveltuu paremmin kapealla ja pienellä kentällä toimimiseen, ja sitä käytetään laajalti esimerkiksi maatiloilla, puutavarapihoilla ja kunnallisessa rakentamisessa.

1. Se on varustettu Kiinan II-päästöstandardin vaatimukset täyttävällä moottorilla, jolla on vahva teho, alhainen melutaso ja luotettava suorituskyky.

2käytössä on yksivaiheinen kolmielementtinen hydraulinen momentinmuunnin ja akselikiinnitteinen voimansiirtokotelo, jotka ovat erittäin luotettavia ja helppohoitoisia; MYZG-vahvisteinen vetoakseli on konfiguroitu, ja siinä on suuri kantavuus, pitkä käyttöikä ja korkea luotettavuus.

3. Käytössä on kuorman tunnistava täyshydraulinen ohjausjärjestelmä, jossa on kevyt ja nopea ohjaus ja luotettavat energiansäästöominaisuudet; Käytössä on pilottiohjauslaitteen hydraulinen työlaitejärjestelmä, jossa on korkea käyttötehokkuus ja joka on kevyt ja helppo käyttää.

4. 4siinä käytetään vahvistettuja etu- ja takarunkoja, jotka ovat läpäisseet 200 000 kertaa väsymiskestävyystestit, ja niillä on vahva kantavuus, kohtuullinen koko koneen kuormituksen jakautuminen ja hyvä vakaus.

5. Käyttöön otetaan uusi teräsrakenteinen ohjaamo, joka takaa laajan näkyvyyden, suuremman toimintatilan ja hyvän tiivistystehon; ilmastointilaite voidaan asentaa valinnaisesti, mikä takaa hyvän mukavuuden.

6. Käyttöön otetaan uusi teräsrakenteinen ohjaamo, joka takaa laajan näkyvyyden, suuremman toimintatilan ja hyvän tiivistystehonsähköjärjestelmässä käytetään korkealuokkaisia ja kehittyneitä sähkölaitteita, mikä tekee siitä vakaan ja luotettavan.

7. Moottorin konepelti on suunniteltu suurella luukulla, mikä tekee siitä helpomman korjata ja huoltaa.

8. Kauha on valmistettu ulkonevasta leikkuulaudasta. Pohjan kitkalevy on paksunnettu, ja siinä on vähäinen leikkausvastus, korkea täytekerroin ja korkea luotettavuus.

MYZG-koneita viedään kaikkialle maailmaan, noin yli 130 maahan. käytämme tuotemerkin moottoria, koneen vastaavat osat on helppo saada, ja moottori voidaan vaihtaa moniin tuotemerkkeihin, kuten Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar jne.

MYZG: llä on täydellinen myynnin jälkeinen palvelu, ja se tarjoaa yhden vuoden takuun .Hintamme on kilpailukykyisempi ja asiakkaat ovat saaneet hyvän palvelun.
Jokaisen Mingyun tuottaman koneen on läpäistävä useita tiukkoja testejä, ja se voidaan lopulta toimittaa asiakkaille vasta sen jälkeen, kun kaikki testit on suoritettu ja hyväksytty.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
China

Sijainti
Mingyu Schwerindustrie