Luettelo

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

29.07.2023 00:00

Marine venttiili

Vastaa ilmoitukseen

Meriventtiilien toimittaja Indonesiassa

Haiying sijaitsee Qingdaossa, Kiinassa, ja se on meriventtiilien erikoistunut toimittaja. Korean parhaana meriventtiilitoimittajana Haiying on tuonut asiantuntemuksensa ja kokemuksensa maailmanmarkkinoille ja luonut maineensa huippuosaamisesta ja luotettavasta asiakastuesta.

Luotettavat, laadukkaat tuotteet ja paras palvelu ovat pysyviä liiketoimintatavoitteitamme, ja Najin's Inc. on aina valmis vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme esittämiin pyyntöihin.

Haiying on laajentanut valmiuksiaan meriventtiileiden tunnustetusta johtavasta toimittajasta myös putkiin ja liitososiin. Nopeasti kasvava putki- ja liitosliiketoiminta on Najin Inc:lle ylpeydenaihe. Pyrimme jatkossakin täyttämään asiakkaidemme tarpeet täydellä palveluvalikoimalla ja kehittämään pitkäaikaisia liikesuhteita.



Palvelemme seuraavia teollisuudenaloja

Panimot

Öljy

Sellu ja paperi

Kaivostoiminta

Elintarvike- ja juomateollisuus

Voimalaitokset

Vedenpuhdistamot

Teräs



Haiyingin asiantuntemus ja laaja varasto meriventtiileitä, meriventtiileitä ja aputuotteita tekevät meistä ihanteellisen kumppanin meri-, merenkulku- ja offshore-tarpeisiin. Tyyppihyväksyttyjen meriventtiilien lisäksi tarjoamme myös venttiileitä, jotka voivat olla luokituslaitosten painetestattuja ja todistamia



8. Kaksoiseksentrinen läppäventtiili


Kaksoiseksentrinen läppäventtiili

Kaksoiseksentrinen läppäventtiili on venttiilityyppi, jota käytetään ohjaamaan nesteen virtausta putkistossa. Se koostuu pyöreästä levystä, jonka keskellä kulkee akseli. Kiekko on sijoitettu kohtisuoraan putkistoon nähden, ja se pyörii akselin ympäri säätääkseen nesteen virtausta.



Tämän venttiilin kaksoiseksentrinen rakenne tarkoittaa, että kiekko on siirretty putkiston keskilinjasta ja myös akseli on siirretty kiekon keskilinjasta. Tämän kokoonpanon ansiosta levy voi liikkua poispäin istukasta hankautumatta sitä vasten, mikä vähentää venttiilin kulumista ja parantaa sen tiivistysominaisuuksia.



Kaksoiseksentrisiä läppäventtiileitä käytetään yleisesti sovelluksissa, joissa vaaditaan tiukkaa sulkemista, kuten öljy- ja kaasuteollisuudessa, vedenkäsittelyssä ja energiantuotannossa. Niitä käytetään myös LVI-järjestelmissä ja muissa sovelluksissa, joissa tarvitaan tarkkaa virtauksen säätöä.

Missä kaksoiseksentristä läppäventtiiliä käytetään?



Kaksoiseksentristä läppäventtiiliä käytetään yleisesti eri teollisuudenaloilla, kuten kemianteollisuudessa, öljy- ja kaasuteollisuudessa, vedenkäsittelyssä ja LVI-järjestelmissä. Sitä käytetään tyypillisesti nesteiden tai kaasujen virtauksen säätämiseen putkistoissa. Kaksoiseksentrinen rakenne mahdollistaa virtauksen tarkemman ohjauksen verrattuna muun tyyppisiin läppäventtiileihin, joten se on suosittu valinta sovelluksiin, jotka edellyttävät tarkkaa virtauksen säätöä. Venttiilin rakenteen ansiosta se soveltuu hyvin myös sovelluksiin, joissa tarvitaan tiukkaa sulkua, sillä rakenne minimoi venttiilin tiivisteosien kulumisen.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Qingdao