Luettelo

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

27.06.2023 01:00

Marine Bronze venttiilit

Vastaa ilmoitukseen

Merenkulun valupronssiventtiilit

Merenkulun valupronssiventtiilit ovat venttiilityyppi, joka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi veneissä ja muissa merialuksissa. Kuparin ja tinan yhdistelmästä valmistetut Marine Bronze -venttiilit tarjoavat erinomaisen korroosionkestävyyden, laajan lämpötilaluokituksen sekä suuren lujuuden ja kestävyyden. Tämän vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi erilaisissa merenkulun sovelluksissa, kuten polttoaine- ja vesijärjestelmissä, perämoottoreissa, jäähdytysjärjestelmissä ja muissa.

Toisin kuin useissa muissa venttiilityypeissä, Marine Bronze -venttiileissä on tasainen rakenne, joka vähentää vuotojen mahdollisuutta. Niissä on tyypillisesti O-rengas lisätiivistystä varten, ja äärimmäisissä ympäristöissä voidaan käyttää lämpökäsiteltyä teflonrungon tiivistettä, joka lisää vakautta ja suojaa korroosiolta. Koska pronssiventtiileissä on kuitenkin tasainen pinta koveran tai kuperan muodon sijasta, niitä ei voida käyttää tehokkaasti korkeapaineisissa sovelluksissa.


Marine Bronze -venttiilit ovat asennuksen kannalta suhteellisen yksinkertaisia. Useimmat venttiilit on sijoitettu suoraan riviin ja kiinnitetty paikalleen kierteitetyillä pulteilla ja muttereilla. Lisäksi useimmat venttiilit toimitetaan valmiiksi koottuina, mikä helpottaa asennusta. Perinteisten venttiilien tapaan Marine Bronze -venttiilit ovat käsikäyttöisiä, joten ne voidaan avata ja sulkea käsin.


Yksi suurimmista Marine Bronze -venttiilien käyttöön liittyvistä eduista on niiden tarjoamat kustannussäästöt. Koska nämä venttiilit on suunniteltu korroosionkestävyyttä silmällä pitäen, ne kestävät yleensä pidempään kuin muut venttiilit, mikä vähentää niiden vaihtotiheyttä. Lisäksi Marine Bronze -venttiilien lämpötilaluokitukset voidaan usein räätälöidä erityisiin olosuhteisiin, jolloin ratkaisu on kustannustehokkaampi kuin perinteinen venttiili.



.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Qingdao