Luettelo

Keittokulho, Räätälöidyt paperikulhot

26.06.2023 00:00

Keittokulho, Räätälöidyt paperikulhot

Vastaa ilmoitukseen

Räätälöidysti painetut paperikulhot valmistetaan NoTree-sokeriruokopaperista tai FSC-sertifioidusta paperista. Ne on myös vuorattu PLA:lla, joka on kompostoituvaa, kasvipohjaista biomuovia. Nämä paperiset keittokupit sopivat täydellisesti kaiken tarjoiluun kylmästä jäätelöstä kuumaan keittoon. Lisää brändisi tunnettuutta näillä mukautetusti painetuilla take-out-kulhoilla. Tutustu myös paperikulhoihimme ja kompostoituviin lusikoihimme!

- Räätälöity painatus on saatavana 2-32 oz. kulhoihin

- Painettu ympäristöystävällisillä musteilla sokeriruokopaperille tai FSC-sertifioidulle paperille

- Minimitilaus 100 laatikkoa (50 laatikkoa 8 oz.)

- Painettu enintään 6 värillä

- Toimitusaika on 18-21 viikkoa.


Valitse Ecopak vertaansa vailla oleviin räätälöityihin paperisiin keittokulhoratkaisuihin

Ecopak on luotettava kumppanisi kaikissa räätälöityjä paperisia keittokulhoja koskevissa tarpeissasi. Sitoutumisemme laatuun, kestävyyteen ja asiakastyytyväisyyteen takaa, että saat huippuluokan tuotteita, jotka täyttävät ainutlaatuiset vaatimuksesi. Olitpa sitten catering-yritys tai tukkukauppias, edulliset hinnat, räätälöintimahdollisuudet ja poikkeuksellinen palvelu tekevät meistä ihanteellisen valinnan pakkaustarpeisiisi.


Ota yhteyttä jo tänään pyytääksesi tarjouksen, keskustellaksesi räätälöintitarpeistasi tai tilataksesi näytepakkauksen. Anna meidän olla räätälöityjen paperisten keittokulhojen toimittajasi. Nostetaan yhdessä brändiäsi ja vaikutetaan myönteisesti ympäristöön!




Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Jiangxi province