Luettelo

Laitteiston varusteet pakkauskone

21.07.2023 01:00

Laitteiston varusteet pakkauskone

Vastaa ilmoitukseen


Huonekalusarjan sekoituspakkauskone / ruuvipakkauskone / rautatavaroiden pakkauskone

Rautatavaroiden varusteiden pakkauskone on täysin automaattinen laskenta- ja pakkauskone, jota käytetään rautatavaroiden varusteiden, kuten naulojen, ruuvien, muttereiden ja pulttien, pakkaamiseen säiliöihin tai pusseihin. Kone toimii syöttämällä liitososat suppiloon, jossa ne lajitellaan ja lasketaan, ennen kuin ne annostellaan pakkauksiin. Täytetty pakkaus sinetöidään ja on valmis lähetettäväksi. Rautatarvikeliitosten pakkauskoneen käyttö voi lisätä tehokkuutta, vähentää jätettä ja parantaa tuotepakkausten laatua.


Ominaisuudet

1. Rautatarvikeliitosten pakkauskoneiden pakkauskoneiden käyttö on helppoa. Ruuvin/erityisosien näytteen mukaan räätälöity tärinälevyille, joissa on tarkka laskennan ohjauslaite, jotta jokainen pussi on tarkka ja oikea.

2. Pneumaattisen rakenteen käyttöönotto, koko kone on turvallisempi, vakaampi ja luotettavampi.

3. Kehittynyt PLC-ohjausjärjestelmä ja erilaiset automaattiset hälytyssuojaustoiminnot, kätevä päivittäiseen huoltoon ja vähentää hävikkiä.

4se suorittaa koko annostelun, täyttämisen, pussittamisen, päivämäärän tulostamisen, lataamisen (tyhjennyksen) ja laskennan automaattisesti.

5. Ainutlaatuinen pakkaussinettitekniikan suunnittelu, joka tekee sinetöinnistä mukavan ja vahvan.

6. Varustettu ketjukuljettimen perävaunulla, sitä voidaan syöttää manuaalisesti, jos tärylevyt eivät toimi.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Guangzhou