Luettelo

HPMC laattaliimaa varten

27.06.2023 10:05

HPMC laattaliimaa varten

Vastaa ilmoitukseen

Laattaliiman HPMC sisältää muita lisäaineita, kuten sementtiä, hiekkaa ja kalkkikiveä, jotka voivat lisätä laattakeramiikan tarttuvuutta. Laattaliima on uusi moderni koristeaine, jota käytetään laattojen, pintalaattojen, lattialaattojen ja muiden koristeaineiden liittämiseen. Laattaliimassa on monenlaisia lisäaineita, mutta yleensä selluloosaeetterin lisäaineita lisätään laattaliimaan parantamaan vedenpidätyskykyä, sakeuttavaa vaikutusta ja avointa aikaa.

Rakennusluokan hydroksipropyylimetyyliselluloosaa käytetään laajalti rakennusluokassa. Esimerkiksi laattaliimaus, laattalaasti.


Etu

HPMC-selluloosalla on monia ominaisuuksia, kuten sakeuttaminen, vedenpidätys, dispersio, emulgointi, kalvonmuodostus, adheesio, geelöityminen ja adsorptio. HPMC: llä on hyvä vaikutus laattaliimassa, sitä voidaan parantaa liukastumisenestoa, vedenpidätyskykyä, avautumisaikaa, viskositeettia ja laattaliiman lujuutta. Korkean vesitehokkuutensa ansiosta hydroksipropyylimetyyliselluloosaa ei tarvitse liottaa tai kostuttaa laattojen ja alustojen kanssa, mikä voi merkittävästi parantaa liimauslujuutta. Liete voidaan rakentaa pidemmässä ajassa, ja rakentaminen on kätevää ja yhtenäistä. Se on herkkä ja sillä on hyvä liukastumista estävä vaikutus. HPMC, jolla on sakeuttava, sitova, dispergoituva, emulgoiva, vakauden PH-arvo, kalvo, suspensio, adsorptio, geeli, pinta-aktiivisuus, ylläpitää ominaisuuksia, kuten vesi- ja suojakolloidi.


1. Parantaa vedenpidätysominaisuuksia ja pidentää työskentelyaikaa.

2. Parantaa laattaliimojen liimauslujuutta.

3. Parantaa saumausmassan joustavuutta ja muodonmuutosominaisuutta.

4. voi parantaa laattaliimojen notkeuden kestävyyttä.

5. Hyvä sidoslujuus, sekä paksut että ohuet, vähentynyt kutistuminen ja laatat, jotka eivät halkeile tai putoa rasituksessa.

6. Laastilla on parempi muovattavuus ja joustavuus, mikä helpottaa rakentamista ja tehostaa työskentelyä.


Lisätietoja saat verkkosivuiltamme.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Hebei

Sijainti
Xingtai