Luettelo

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

05.07.2023 00:00

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd., Ltd

Vastaa ilmoitukseen

Kiinassa toimivana ECP-urakoitsijana SL Tech keskittyy tarjoamaan kiinalaista kehittynyttä hiilikemikaali-, petrokemikaali- ja maakaasukemikaaliteknologiaa, mukaan lukien vetyperoksiditeknologia, etyyliasetaattilaitos, butyyliasetaattilaitos, kiinteäpohjainen prosessi, vetyperoksidilaitos ja MMA-teknologia maailmanlaajuisille asiakkaille.

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd. (SL Tech) on nuori teknologiayritys, joka on erikoistunut tarjoamaan EPC-sopimuspalveluja ja kemiallisten laitosten tuontia ja vientiä, ja sen pääkonttori sijaitsee Kiinassa (Hubei) Pilot Free Trade Zone -alueella ja toimisto Wuxissa. Lisäksi se on osakas Wanian Jinze Electronic Material Co., Ltd:ssä, jonka metyyliasetaatin tuotantokapasiteetti on 20 000 TPA, ja Henan Bojie Energy Engineering Technology Co., Ltd:ssä. Omistautunut dieselin rikinpoistoon ei-hydrogenointiprosessilla.

Olemme omistautuneet tarjoamaan kiinalaista kehittynyttä hiilikemikaali-, petrokemikaali- ja maakaasukemikaaliteknologiaa ulkomaisille asiakkaille, mukaan lukien vetyperoksiditeknologia, etyyliasetaattitehdas, butyyliasetaattitehdas, kiinteäpetoprosessi, vetyperoksiditehdas.

Samaan aikaan, kun Kiinan kemiallinen teknologia kehittyy yhä enemmän (jotkut jopa maailman johtavalle tasolle), ja riippuen tiiminsä vuosien kokemuksista kemiantehtaiden ulkomaankaupasta, SL Tech on myös omistautunut tarjoamaan Kiinan kehittynyttä hiilikemikaalia, petrokemian ja maakaasun kemiallisia teknologioita ulkomaisille asiakkaille, mukaan lukien. vetyperoksiditeknologia, MMA-teknologia, syngas to MEG -teknologia, PO-teknologia, PPC-teknologia, UHMWPE-teknologia, elektroniikkalaatuinen liuotinteknologia ja niin edelleen.



Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina